ASHLEY GRAHAM

Istaknula obline: Plus size ljepotica u zavodljivoj kožnoj haljini sve je bacila u drugi plan

03.03.2023 u 09:04

  • +11

Ashley Graham

Izvor: Profimedia / Autor: JM HAEDRICH / Sipa Press / Profimedia

Bionic
Reading

Ashley Graham, jedna od najpoznatijih plus size modela na svijetu, pokorila je Pariz u još jednom nezaboravnom modnom izdanju

Slavna brineta koja je iz temelja promijenila modni svijet, donedavno isključivo rezerviran za mršave manekenke, ovih dana je u središtu pozornosti na pariškom Tjednu mode.

Nakon je bila zvijezda na modnoj reviji talijanskog dvojca Dolce & Gabbana za sezonu jesen/zima, kad je očarala u crvenoj haljini istaknuvši svoje obline, mnogi su je pogledi pratili i prilikom dolaska na modnu reviju francuske kuće Chloé.

Za tu je prigodu prelijepa Amerikanka odjenula seksi kožnu haljinu s resicama i efektne oxfordice, a stajling koji joj je odlično pristajao nadogradila je statement višebojnom torbicom.

TJEDAN MODE U PARIZU

Nemoguće je ne zaljubiti se u vrhunsku eleganciju poznate francuske modne kuće koju obožavaju trendseterice

Pogledaj galeriju

Zanimljiv make up i kosa stilizirana u bezbroj kovrča dobro su se uklopili u ovaj look.

Osim Ashley, na ovoj su modnoj reviji viđene druge slavne gošće: Venus Williams, Emma Roberts, Rebecca Hall, Naomi Scott, Debi Mazar s kćeri Evelinom, Gugu Mbatha-Raw, Harumi Sato i dr.

Inače, atraktivna 35-godišnjakinja neko vrijeme je izbivala s modne scene jer je postala mama blizanaca te se revijama vratila proteklog rujna na Tjednu mode u New Yorku.

  • +11
Emma Roberts na modnoj reviji Chloé Izvor: Profimedia / Autor: Anthony Harvey / Shutterstock Editorial / Profimedia

U ranijem intervjuu istaknula je da su brojne aplikacije na društvenim mrežama itekako utjecale na samopouzdanje mnogih. Kakav je učinak tih 'savršenih' fotografija postignutih uz pomoć Photoshopa ili različitih filtara, mogli bismo vidjeti tek za nekoliko godina, kao i stvarne posljedice tog utjecaja, upozorava.

'Zbog toga brojni ljudi vjeruju da nisu dovoljno lijepi ni dobri. Ne rade na poslovima za koje su više nego kvalificirani i slično. Pitanje tjelesnog samopouzdanja poprimilo je svjetske razmjere. Mnogo je toga danas povezano s preobražavanjem sebe u nešto što definitivno nisi', rekla je Ashley te smatra da je itekako bitno otvoreno razgovarati o ovoj temi.