VOGUE WILLIAMS

Istaknula figuru: Nema tko nije primijetio atraktivnu plavušu u trendi bikiniju

05.08.2023 u 10:39

  • +5

Vogue Williams

Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Bionic
Reading

Vogue Williams, 37-godišnja irska manekenka, influencerica i voditeljica na londonskom radiju Heart FM, dobro je poznata po svojoj disciplini kad se radi o tjelovježbi i zdravoj prehrani, a rezultati su itekako vidljivi

Lijepa plavuša, majka troje djece, bila je magnet za poglede na plaži u španjolskom Sotograndeu istaknuvši isklesanu figuru u minijaturnom bikiniju razigranog uzorka.

Šogorica Pippe Middleton budući da je Voguein suprug Spencer Matthews, brat Pippinog supruga Jamesa, izgledala je sjajno u ljetnom izdanju koje je zaokružila kosom podignutom u mladenački rep i zanimljivim naušnicama.

Važnost zaštite od sunca Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia; montaža Neven Bučević

Slavna ljepotica u jednoj je ranijoj objavi na društvenim otkrila i da usprkos brojnim obiteljskim i poslovnim obvezama uvijek nastoji pronaći vrijeme za vježbanje.

high street brendovi

Raskošna ponuda po pristupačnim cijenama: Ovo su najljepši kupaći kostimi do 30 eura

Pogledaj galeriju

Vogue kaže da ne propušta 30-minutne online kardio vježbe i vježbe snage, a to joj je od velike koristi jer puno putuje.  

Inače, u jednom ranijem intervjuu za Fabulous je rekla kako postoji veliki pritisak na žene u vezi povratka na figuru prije poroda.

Dodala je i da joj je bilo lakše nego nekoj nekoj drugoj ženi vratiti svoju figuru. 'Čisto zbog mojeg tipa tijela sam se bez previše truda vratila na staro stanje, a to sam pokušavala sakriti prvih nekoliko mjeseci. Jednostavno nisam željela da se itko osjeća loše, jer zadnje što itko želi vidjeti u tom razdoblju je to da je netko smršavio brže od vas', bila je vrlo iskrena Vogue.