THANDIE NEWTON:

Iskusni redatelj iskoristio je moju nevinost!

Thandie Newton

Thandie Newton

Izvor: Sipa Press / Autor: Sipa

Zvijezda filma 'Nemoguća misija 2', Thandie Newton, progovorila je šestogodišnjoj vezi s redateljem Johnom Duiganom u koju se upustila kao 16-godišnjakinja

Veza koju je počela nakon audicije za film 'Flert', u kojoj je glavnu ulogu imala Nicole Kidman, glumici Thandie Newton bila je, kaže, traumatična. Nakon niza godina progovorila je šestogodišnjoj vezi s redateljem Johnom Duiganom u koju se upustila kao 16-godišnjakinja.

'Bila sam stidljiva i jako slatka djevojka. Nisam znala u što se upuštam, niti sam mogla imati kontrolu nad situacijom', rekla je. Na upit bi li voljela da su stvari išle u drugom smjeru, kratko je rekla: 'Svakako.'

Duigan je, optužila ga je, iskoristio njezinu nevinost i nezrele godine, te se, smatra danas, poigrao njome. Nakon prekida godinama se borila protiv depresije te ga krivi za manjak samopouzdanja.

'Tek sada znam koliko vrijedim. Ne vidim sebe kao žrtvu, težak sam put prošla, ali napokon cijenim samu sebe', dodala je Thandie.

Glumica danas smatra da se o ovakvim slučajevima treba češće govoriti jer samo će tako tinejdžeri izbjeći situacije na koje nisu spremni. Duigan je od nje, dodala je, stariji 23 godine i nije mu bilo teško osvojiti maloljetnicu. Trebao je, smatra, biti obazriviji. Hoće li slavni redatelj nakon ovog istupa na sud zbog zavođenja maloljetnica, tek će se vidjeti.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi