spremni za ljeto

Douglas summer beauty friday donosi jedinstvene beauty favorite po najboljim cijenama

07.07.2023 u 16:19

Bionic
Reading

Godišnji odmor i ljetne avanture su iza ugla, a ako se još uvijek niste pripremili za najljepše godišnje doba, onda je ovaj petak idealna prilika za vas. Douglas je pripremio Summer beauty friday koji donosi jedinstvene beauty pogodnosti i vrhunske proizvode po povoljnijim cijenama

Bilo da sanjate o blistavoj koži, u potrazi ste za bezvremenskim makeup-om ili kvalitetnim beauty proizvodima koji će obogatiti vaše ljeto, Douglas nudi sve što vam je potrebno. U svim Douglas parfumerijama tako ovoga petka imate priliku iskoristiti 25% popusta na gotovo sav asortiman za kupnju iznad 40,00 €. Ako više preferirate online shopping u udobnosti svoga doma, na Douglas webshopu vas očekuje jedinstveni popust od 25% na cjelokupni asortiman za kupnju iznad 40,00 €, a popust će vrijediti od 7. do 8. srpnja.

Douglas summer beauty friday idealna je prilika da isprobate nove proizvode iz Douglas asortimana, ali i da nadopunite zalihu svojih vječnih favorita. U nastavku smo izdvojili proizvode koji će odlično nadopuniti vašu svakodnevnu ljetnu rutinu.

  • +11
Douglas summer beauty friday Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Dehidracija je jedan od najčešćih problema s kojima se suočavamo tijekom ljeta pa je jako važno redovito hidratizirati kožu lica korištenjem laganih proizvoda na bazi vode. Douglas Collection 48H Hydrating Gel Cream je krema iz Aqua perfect linije Douglas proizvoda koja sadrži dragocjenu hijaluronsku kiselinu koja će vašoj koži pružiti potrebnu hidrataciju tijekom čitavog dana. Dermatološki ispitana gel tekstura brzo se upija, ostavljajući kožu mekom i blistavom. Za bezbrižno uživanje na suncu, pobrinut će se Rituals Suncare Set koji sadrži dva bestsellera za njegu sunca iz Ritual of Karma kolekcije, koji će vašoj koži pružiti prijeko potrebnu zaštitu. Nakon sunčanja, kožu je potrebno dodatno nahraniti i nadoknaditi izgubljenu hidrataciju. Douglas Collection After Sun Shimmering And Tan Prolonging Body Lotion je losion za njegu tijela nakon sunčanja koji istovremeno njeguje vašu kožu i produžuje trajanje osunčanog tena do četiri tjedna.

Za duge tople dane i ljetne večeri, posežemo za laganijim make-upom koji pruža našoj koži da diše i naglašava prirodnu ljepotu. It Cosmetics CC+ Cream With SPF 50+ lagana je tonirana krema koja kombinira tekući puder za potpuno prekrivanje, hidratantni serum protiv starenja kože i fizičku zaštitu od sunca SPF 50+ u jednom proizvodu. Kako biste postigli efekt svježeg i blistavog izgleda lica, potrebno je samo malo rumenila, a naš favorit je Benefit Cosmetics Peachin' WANDERful World Blush Powder rumenilo zlatno breskvastih nijansi. Jedan od najprodavanijih proizvoda iz Douglas asortimana je i Better Than Sex Mascara s učinkovitim i vodootpornim polimerima koji su otporni na znoj, vodu i razmazivanje tijekom visokih ljetnih temperatura. Usne obojite nježnim i svjetlijim ružem i sjajilom u nijansama breskve ili ružičaste boje. Tonovi KYLIE COSMETICS Plumping Gloss sjajila za usne će naglasiti prirodnu boju vaših usana i pružiti vam svjež i prirodan izgled u svakom trenutku.

Važan korak u vašoj ljetnoj rutini je čišćenje kože nakon šminkanja kako biste očuvali zdravlje vaše kože. Preporučujemo vam nježan, hidratizirajuć i učinkovit The Ordinary Squalane Cleanser Balzam koji zagrijavanjem između dlanova prelazi u uljnu teksturu za još lakše ispiranje šminke i nečistoće, ostavljajući pritom kožu glatkom i hidratiziranom.

Ljetna beauty rutina nije potpuna bez parfema koji odražava vašu osobnost i pruža vam dozu samopouzdanja. Osvježavajući mirisi Tom Ford Grey Vetiver i ZARKOPERFUME Oud Couture unijet će dašak svježine i još dugo vas podsjećati na tople dane i duge ljetne večeri.

Bez obzira na to jeste li već dugogodišnji vjerni kupac ili tek otkrivate čarobni Douglas beauty svijet, ne propustite Douglas summer beauty friday i bezbrižno se upustite u nove ljetne avanture pred vama!

Prilog je napravljen u produkciji Tnative tima tportala u skladu s najvišim profesionalnim standardima u suradnji s Douglas Hrvatska.