NAGRADNJAČA

Irska srijeda u pivnici Medvedgrad

15.04.2014 u 08:08

Bionic
Reading

Srijedom je u Ilici već poznata Irska srijeda, a za taj naziv zaslužan je irski bend, koji već godinama svira svake srijede te pivnicu na jednu noć pretvara u irski pub. Za kraj vas čeka i poklon iznenađenja!

Pivovara i pivnica Medvedgrad slavi 20. obljetnicu uspješnoga rada!. Godine 1994. počela je kao prva mini pivovara i pivnica u Zagrebu. Svoje goste privukla je prirodnim i kvalitetnim pivom vlastite proizvodnje. Piva su nefiltrirana, bez konzervansa i surogata, a proizvedena su od najboljih prirodnih sastojaka.

Pivovara proizvodi i toči pet vrsta piva: svijetlo pivo Zlatni Medvjed, crno pivo Crna Kraljica, rezano pivo Mrki Medvjed, pšenično pivo Dva Klasa i ekstra jako Grička Vještica. No, na tome ne staje. Poštujući jasno postavljena pravila upuštaju se u eksperimente, a rezultat su nova sezonska piva, poput piva od višnje, tamnog pšeničnog piva te piva s dodatkom kave. Dosad su proizveli oko dvadesetak vrsta piva.

Povodom 20. rođendana, koji slave cijelu godinu, poklanjaju vama i vašem društvu pet litara pive (Zlati medvjed) na njihovoj prekrasnoj zelenoj terasi u samom centru Zagreba – Ilica 49!

Nagradu je osvojio Vedran Damjančić. Čestitamo!