temeljito čišćenje

iRobot Roomba 980, najsnažniji robotski usisavač 900 serije

08.04.2021 u 15:38

Bionic
Reading

Ljeto je idealno vrijeme za uživanje na plaži, obrađivanje vrta ili šetnje uz more. S time na umu, u naše stanove i prostore u kojima živimo ulazi prašina i razne nečistoće koje dovodimo izvana na našim cipelama. A to znači da je vrijeme za redovito, temeljito čišćenje, od poda do stropa kako bi osigurali čist i uredan dom za nas i naše najmilije

Da vam ljetno čišćenje ne bi zadavalo glavobolju, probajte zamisliti dom koji se sam održava i magično čini pravu stvar prema očekivanjima korisnika, dok vi uživate u zrakama sunca i toplom vremenu. Da vam ljetni „makeover“ kuća i stanova ne bi zadavao glavobolju, u pomoć vam stiže iRobot Roomba 980. Ovaj mali pomoćnik umjesto vas će svakodnevno usisavati vaš dom i održavati ga urednim, te vam tako generalke neće predstavljati problem jer će vaš dom biti održavan.

Roomba 980 je najsnažniji robotski usisavač 900 serije i svojim senzorima inteligentno određuje vrstu poda koji čisti. Pomoću funkcije Carpet Boost omogućuje do 10 puta veću usisnu snagu tako da automatski povećava učinkovitost motora 3. generacije na tepisima, upravo tamo gdje se skriva najviše prašine i prljavštine. Zaboravite na dlake kućnih ljubimaca, kosu, prašinu i prljavštinu na podovima. Pomoću aplikacije iRobot HOME možete čistiti i planirati u pokretu.

Roombu 980 mogli bismo opisati kao pametan, jednostavan i čist robotski usisavač, a evo i zašto:

iRobot Roomba 980 Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Pametan

  • Carpet Boost funkcija znači da će robotski usisavač automatski pojačati usisnu snagu do 10 puta kada dođe na tepih.
  • Uz pametno mapiranje i tehnologiju vSLAM®, robot usisavač Roomba® 980 neometano se kreće vašim domom, vodeći računa o tome gdje je bio i gdje još nije trebao očistiti.
  • Uklanja prljavštinu s prometnih mjesta vašeg doma pomoću patentirane tehnologije Dirt Detect ™. Senzori prepoznaju koncentrirana područja prljavštine i potiču robota da ih temeljitije očisti.
  • Dizajniran za čišćenje ispod kreveta, sofe, namještaja i ostalih teško dostupnih područja.
  • Senzori za otkrivanje litice sprječavaju robota da padne niz stepenice ili prevrne padove.

Jednostavan

  • iRobot HOME aplikacija omogućuje vam ugodno čišćenje i raspoređivanje - bilo kad i bilo gdje. Izvješća Clean Map ™ pokazuju gdje je vaš robot čistio i detalje kao što su pokrivenost i trajanje izvršenih poslova. Uz to, primajte obavijesti kad vaš robot izvrši posao čišćenja - sve na vašem pametnom telefonu.
  • Glava za čišćenje s automatskim podešavanjem prilagođava svoju visinu kako bi četke ostale u bliskom kontaktu s različitim podnim površinama, bilo da se radi o tvrdim podovima ili tepisima.
  • Robot se automatski vraća na stanicu za punjenje Home Base® radi punjenja na kraju ciklusa čišćenja ili kad je baterija pri kraju.

Čist

  • Napredni motor 3. generacije daje robotu Roomba® usisnu snagu do 10 puta veću kada robot otkrije da čisti tepih.
  • Višestruke četke zajedno uvlače dlake, prašinu, prljavštinu i krupne bez da se zapetljaju.
  • Bočna četka posebno je dizajnirana pod kutom od 27 stupnjeva kako bi pokupila ostatke s rubova i uglova.
  • Filtar visoke učinkovitosti izrađen je od posebnog materijala koji zahvaća 99% prašine, grinja i alergena od samo 10 mikrona.

Pogledajte video o Roomba 980:

Izvor: Društvene mreže

Doživite stvarno čist dom pomoću tehnologije koja će vam omogućiti čišćenje najsitnije prašine bez vašeg napora. Iskoristite akciju i nabavite robotski usisavač Roomba 980 po akcijskoj cijeni od 3.699,00 kn. Akcijske cijene su dostupne ekskluzivno samo na iRobot Hrvatska maloprodajnim mjestima (internet trgovina www.irobot.hr, iRobot kiosk u Arena centru u Zagrebu i iRobot kiosk u City Center One u Splitu), a akcija traje do 28.2.2022. ili do isteka zaliha.

Više o iRobot proizvodima možete si pogledati ovdje.