izlazak u kazalište

Iris Livaja u super trendi kombinaciji: Hit hlače sezone stoje joj kao salivene, a nosi ih uz odličnu jaknu

01.04.2023 u 08:36

  • +10

Premijera predstave Zakon Zagore

Izvor: Cropix / Autor: Jakov Prkic

Bionic
Reading

Premijera dramske predstave Zakon Zagore privukla je brojnu publiku u Gradsko kazalište mladih u Splitu, a među njima pažnju je privlačila Iris Livaja u još jednom sjajnom stajlingu

Premijerna izvedba dramske predstave Zakon Zagore u režiji Ivana Lea Leme privukla je poznata lica iz splitskog društvenog života koji su se okupili u Gradskom kazalištu mladih. Među publikom bili su i Silvana i Špiro Gruica koji nisu propustili pogledati svoju kćer, Anu Gruicu Uglešić koja je imala ulogu u predstavi. Poznatoj splitskoj glumici podršku je došla dati i sestra, Josipa Maroš koja je bila u pratnji supruga.

No, među publikom posebnu pažnju i poglede privlačila je Iris Livaja, supruga našeg reprezentativca Marka Livaje. Iris, koja za izlaske i javna pojavljivanja redom bira dojmljive i laskave stajlinge koji se poigravaju s vječnom ženstvenošću i trendovima i ovog puta je pokazala zavidno modno zvanje.

Za izlazak u kazalište Iris je odabir je pao na vrući trend sezone – hlače širokih nogavica i visokog struka, vrlo laskav model nosiv u najrazličitijim prigodama. Iris je igrala na stilsku kartu vječne elegancije pa je kombinaciju upotpunila bijelom košuljom i crnom kožnom jaknom, vječnim klasikom koji baš nikada ne izlazi iz mode. Model koji fura Iris zgodan je primjer odmaka od čiste klasike te krojem podsjeća na elegantne sakoe. Stajling je lijepa Splićanka dodatno začinila malom, bež prošivenom torbicom koju je prebacila preko ramena.

  • +16
Kožne jakne Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo