hailey bieber

Inspiracija za prijelazno razdoblje: Trendseterica pokazala kako nositi kožnu jaknu

19.10.2023 u 09:16

Hailey Bieber i Justin Bieber

Izvor: Profimedia / Autor: Diggzy / Shutterstock Editorial / Profimedia

Bionic
Reading

'Oversized' kožna jakna u kombinaciji s minicom ili kratkim hlačama može biti savršena kombinacija za dane s nepredvidivim vremenom

Dobro se zna da je kožna jakna jedna od boljih opcija u prijelaznom periodu, no ponekad nismo u potpunosti sigurno kako je uklopiti u stajling da je posve u skladu s najnovijim trendovima. Za sve neodlučne, Hailey Bieber, kao i uvijek, donosi originalan stil.

Osim nošenja kožne jakne na klasične opcije poput hlača, suknji ili haljina, slavna manekenka dala je novu dozu inspiracije - stiliziranje na gole noge.

To ćete postići noseći predimenzionirani model na mini suknje, kratke hlače ili bilo koji drugi odjevni predmet koji vam omogućuje da pokažete svoje noge. Riječ je o kombinaciji kao stvorenoj za dane u kojima su temperature iznimno promjenjive, a dobra vijest je da ova kombinacija jednako dobro izgleda u dnevnim stajlinzima, koliko i u večernjim izlascima.

Hailey nam je pokazala i koji je najbolji izbor obuće, a malo koga će iznenaditi što su to popularne Adidasove Samba tenisice. Trendseterica je birala najpoželjniji bijeli model s crnim crtama i nosila ih u svom uobičajenom stilu s visokim bijelim čarapama.

Sličan stajling nedavno je pokazala i manekenka Gigi Hadid koja je kombinirala Mangovu smeđu oversized kožnu jaknu s mini suknjom iste boje te kultnim Guccijevim mokasinkama s detaljem uzde.

  • +2
Justin i Hailey Bieber Izvor: Profimedia / Autor: LESE / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

No, uopće se ne morate pridržavati njenog stajlinga da biste uspješno iskopirali ovaj stil jer će i bilo koji drugi model predimenzionirane jakne jednako dobro izgledati nošen na istaknute gole noge. Isto je i s obućom; tenisice se nameću kao najbolji izbor za dnevne stajlinge, no nećete pogriješiti niti s elegantnijim cipelama poput mokasinki ili trendi visokih čizmi.