UVIJEK DRUKČIJA

Hailey Bieber s puno stila nosi jedan od najpoželjnijih jesenskih modela obuće

10.10.2023 u 14:33

  • +3

Hailey Bieber

Izvor: Profimedia / Autor: affinitypicture / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bionic
Reading

Manekenska senzacija Hailey Bieber jedna je od onih dama koje kao da su rođene s dobrim osjećajem za stil te u svakoj prigodi modno briljira

Slavna ljepotica, koja dolazi iz poznate holivudske glumačke obitelji Baldwin, bila je magnet za poglede na ulicama Los Angelesa u još jednom nevjerojatnom izdanju.

Ovoga je puta uspješno zaigrala na kartu modne jednostavnosti u vječnoj kombinaciji crne i bijele, s kojom nikad nema greške.

Zgodna brineta, čiji je suprug pop zvijezda Justin Bieber, izgledala je fantastično u stajlingu koji se pokazao punim pogotkom.

  • +6
Hailey Bieber Izvor: Profimedia / Autor: Berzane Nasser/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Crnu minicu, koja je u prvi plan istaknula njezine preplanule i vitke noge, Hailey je spojila s bijelim T-shirtom i oversized košuljom, a ovo cool modno izdanje upotpunila je trendi balerinkama, i to s remenčićem, nadahnutim dizajnom cipela Mary Jane, modelom koji se u velikom stilu vratio na modnu scenu.

Look savršen za mnoge prigode američka manekenka zaokružila je ogrlicom s velikim slovom 'B' i upečatljivim detaljem oko kojeg su mišljenja podijeljena - bijelim čarapama.

Ovaj chic stajling podignula je efektnim sunčanim naočalama s potpisom Saint Laurenta i prestižnim naušnicama Bottega Venete u obliku kapljice.