BEZ GREŠKE

Inspiracija za dnevni stajling: Emily Ratajkowski majstorski je spojila klasične i vrlo trendi komade

23.11.2021 u 08:55

Bionic
Reading

Emily Ratajkowski sjajnim je stajlingom dokazala kako jarke i neonske boje nisu rezervirane samo za ljetne mjesece. Povodom promocije njezine knjige 'The Body' manekenka je pokazala sjajan dnevni stajling čija je zvijezda bio sako jarke ružičaste boje

Slavna američka manekenka Emily Ratajkowski nedavno je izdala memoare, knjigu naziva 'The Body' koja je odmah postala bestseler NY Timesa. Emily sada ima pune ruke posla oko promocije knjige, no njezin modni stil zbog toga ne pada u drugi plan.

U New Yorku je tako pokazala sjajan dnevni stajling, posebno upečatljiv zbog kombinacije jarke ružičaste i zagasite crne boje. Oversized neonski jarkoružičasti sako kombinirala je s klasičnom crnom dolčevitom i uskim crnim tajicama. Stajling je zaokružila visokim, uvijek trendi čizmama na blok petu, a našle su se tu u sunčane naočale s kvadratnim okvirima.

  • +4
Emily Ratajkowski Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Čizme do koljena jedan su od glavnih jesenskih trendova i odlično nadopunjuju svaki look, uključujući skinny traperice, tajice ili haljinu. Upečatljive boje i slojevito odijevanje odličan su izbor za zimske stajlinge, a Emily je ovaj put majstorski spojila klasične i vrlo trendi komade.