NIVEA IN-SHOWER

Inovativni regenerator za tijelo za hidrataciju pod tušem

18.06.2013 u 11:00

Bionic
Reading

Nivea je nedavno u Londonu predstavila prvu liniju regeneratora za tijelo za hidrataciju pod tušem. Nova generacija proizvoda s formulom za njegu koju aktivira voda nanosi se nakon pranja gelom za tuširanje i trenutno upija u kožu, koja ostaje hidratizirana i nakon brisanja ručnikom. Koža ni sekunde nije ljepljiva pa se možete odmah obući i krenuti dalje

Prema Niveinim istraživanjima, čak 43 posto žena ne koristi losion ili mlijeko za tijelo, jer nemaju vremena čekati da se upije i ne vole osjećaj ljepljivosti na koži dok se proizvod ne upije. Inovativna linija regeneratora Nivea In-shower za tijelo rješava ta dva problema - nanose se već za vrijeme tuširanja i odmah se suše, bez čekanja i bez ijedne sekunde ljepljivog osjećaja na tijelu. Možete se odmah obući i krenuti dalje, a fini hidratantni film morskih minerala i bademovog ulja ostaje na tijelu i dugo nakon brisanja ručnikom.

Jednostavno i brzo - od ulaska pod tuš do oblačenja - u samo 4 koraka:

1.Operite se gelom za tuširanje/sapunom i isperite ga
2.Nanesite Nivea In-shower na vlažnu kožu
3.Isperite ga toplom vodom
4.Obrišite se ručnikom i odmah se možete obući - bez ljepljivog osjećaja na koži!

Nivea In-shower - losion za tijelo
Intenzivna hidratantna njega s morskim mineralima za normalnu kožu nanosi se za vrijeme tuširanja - nakon ispiranja gela za tuširanje ili sapuna. Mokra koža tijela trenutno upija njegujuće sastojke losiona za tijelo Nivea In-shower, a nakon ispiranja dovoljno se obrisati ručnikom i uživati u svilenkasto mekom osjećaju na koži.
Preporučena maloprodajna cijena (250 ml): 30,00 kn

Nivea In-shower - mlijeko za tijelo

Bogata njega s bademovim uljem za suhu kožu nanosi se nakon uobičajenog proizvoda za tuširanje. Mokra koža tijela trenutno upija njegujuće sastojke mlijeka za tijelo Nivea In-shower, a nakon ispiranja i brisanja ručnikom koža je podatna i meka.
Preporučena maloprodajna cijena (250 ml/400 ml): 30,00 kn/43,00 kn