SVA U BIJELOM

Impresivan dekolte snježne kraljice Liz Hurley

06.12.2010 u 13:25

Bionic
Reading

Kao da je našla inspiraciju u snježnom prekrivaču koji je pokrio sjever planeta, britanska glumica se na Mon Cheri eventu na blagdan Svete Barbare u Münchenu pojavila – sva u bijelom

Uz nju, crvenim tepihom na istome događanju u 'all white' izdanju prošetala je i pop-pjevačica Kylie Minogue, pa je jasno koja će se boja nositi ove sezone. Kad se u tome slože dvije ikone stila – nema greške.

Iako bijelo (o)daje profinjenost, nezgodno je jer se nevještim kombiniranjem postiže suprotan efekt. Punijim ženama tako može dodati na kilaži, no četrdesetpetogodišnja glumica s tim nema problema jer, veli, živi zdravim životom.

'Do vitke linije nema prečice – jednostavno morate paziti koliko i što jedete. Usto, morate se kretati. Ja svaki dan šećem sa psima i trudim se trčati, iako to mrzim. Dok čekam da mi se kada napuni za kupku, vježbam trbušnjake. Nema mi druge, prema sebi sam stroga jer još uvijek dizajniram svoje vlastite bikinije', priznala je Elizabeth Hurley, dodavši još jednom činjenicu koju svi dobro znamo, da u receptu za dobar izgled nema tajni.