ZA SVE PRILIKE

Imate li već ovaj trendi komad u svom ormaru?

04.10.2013 u 09:41

  • +21

Ženske tenisice za super stylinge

Izvor: Promo fotografije / Autor: Le Coq Sportif/ Stella McCartney/Reebok

Bionic
Reading

Tenisice već odavno nisu rezervirane samo za sportske terene ili vježbanje. Nije neobično odjenuti ih na svečaniji look pa čak i na neka elegantna izdanja. To, naravno, ovisi o modelu i boji tenisica

Otkako su postale popularne tenisice sa sakrivenom petom, poznate kao 'marantice', neizostavan su izbor mnogih kombinacija. Nose se na tajice, traperice, a odlično izgledaju uz uske traperice. Naime, prvu kolekciju tenisica na petu predstavio je brend Ash, u kojoj je objedinjeno sportsko i elegantno u dobitnu modnu kombinaciju. Svjetski poznate postale su tek kada ih je Isabel Marant predstavila u svojoj kolekciji.

Sada tenisice raznih brendova možemo vidjeti u sjajnim kombinacijama na Mirandi Kerr, Cate Bosworth, Beyonce, Alicie Keys.


Iako je modela, oblika i boja bezbroj, ako se odlučite na crne, možete sasvim elegantno i sređeno izgledati kombinirate li ih na trendi majicu i uske hlače. Poznate holivudske ljepotice u casual izdanjima kombiniraju ih na kožne uske hlače, maskirne sportske hlače ili pak neizostavne traperice.

I tenisice ravnih potplata također mogu jednako dobro izgledati u elegantnijim kao i casual prilikama.

Tajna je u kombiniranju s odjećom i ostalim detaljima.

No kad krenete u kupnju tenisica, oboružajte se strpljenjem, jer ako već niste upecali dobar model, znajte da je na tržištu bezbroj raznih modela, boja i oblika. Da bismo vam olakšali potragu, složili smo za vas fotogaleriju trendi novih modela koje će vam spasiti puno kombinacija.