poželjni komadi

Imate li u ormaru frotirne hlačice? Odlično! Modni trend iz 80-ih se vraća i izgleda bolje no ikada

20.06.2022 u 13:48

Bionic
Reading

Aktualna modna sezona bez sumnje je u znaku povratka brojnih zaboravljanih modnih trendova, a među njima izdvaja se jedan koji s približavanjem ljeta i sezone kupanja na plažama i bazenima sve više dobiva na značaju. Vrijeme je da zavirite u svoj ili pak mamin i bakin ormar i provjerite imate li još uvijek one frotirne hlačice

I dok na prvu spomen riječi frotir će mnogi pomisliti na ručnik ili možda ogrtač, francuski izraz 'Le tissu éponge' vodi nas ravno u 80-e. Prije više od 40 godina rezervirani isključivo za sportaše, odjevni predmeti od frotira, dobivaju notu elegancije, chic prizvuk i potpunu neodoljivost kroz sve brojnije brendove koji su prigrlili i prezentirali svoje inačice ovog trenda.

Naime, frotir kao modni trend počeo se na modnu scenu vraćati još prošle godine, a jako to dobro dokazuje i povećanje pretraživanja za frotirnim hlačicama za visokih 110 posto. Sada pak frotir preuzima brojne druge oblike i dolazi kao haljina, kombinezon, torbica ili čak badić i to u neodoljivoj kombinaciji boja i uzoraka.

Pop siluete u rasponu od jela zelene do candy ružičaste, preko sunčano žute i azurno plave – frotirni komadi su prave ljetne modne poslastice. Ljetnu garderobu čine podjednako udobnom i razigranom, spajajući tako atraktivnost nošenja i lakoću nošenja.

Ako ste i dalje skeptični po pitanju modnih komada od frotira, ovih nekoliko modnih komada u tren oka će vas uvjeriti da i vašoj garderobi prijeko treba barem jedan.

  • +3
Trendi frotirni komadi Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije