top izbor

S ovim modelima nema greške: Najljepše midi haljine osvajaju na prvi pogled, a ta zaljubljenost trajat će sve do kraja ljeta

17.06.2022 u 06:43

Bionic
Reading

Koliko god moda bila izvor veselja, istina je da odijevanje nije baš uvijek tako jednostavno, pa čak i ako se radi 'samo' o haljini. Naime ljeti su haljine jedan od najboljih i najsigurnijih izbora. No koju odabrati? Ovim modelima sigurno neće pogriješiti – izgledom i stilom osvajaju na prvi pogled, a u njima ćete izgledati i osjećati se sjajno od jutra do večeri

Uskladiti modni izbor i vremenske prilike nije baš lak zadatak, pogotovo ljeti, kada su temperature neumoljive. Tada posebno cijenimo svestrane komade, a u čemu prednjače haljine.

Nabacite haljinu, sandale i torbu i - spremni ste za izlazak. No i za to postoji trik – da bi dojam bio besprijekoran, potrebno je odabrati pravu haljinu, a izbor, od uzoraka do kroja, doista je velik. Po pitanju duljine i kroja, jedan od najboljih izbora je midi.

Naime kratke haljine mogu biti malo nezgodne i nisu baš prikladne za sve prilike. Maksi modeli, s druge strane, mogu izgledati previše dotjerano i glamurozno ili pak kao da ste krenuli na plažu. Koje je onda rješenje? Model koji pogađa točno u sredinu, a to je nesumnjivo midi haljina.

Opcija je doista mnogo, od haljine Cos bez rukava u boji mandarine pa do modela Tory Burch s prugama. Dakle, bez obzira idete li u ured ili na večeru, u ovim haljinama bez problema provest ćete cijeli dan i od jutra do mraka izgledati elegantno i chic, no istovremeno nenametljivo i ne previše dotjerano. Ovo su jedne od onih haljina koje uvijek daju rješenje za dane u kojima mislite da nemate što odjenuti i kada morate biti dotjerane u nekoliko minuta, a jednom kada ih odjenete, nosit ćete ih više puta.

  • +14
Midi haljine Izvor: Profimedia / Autor: Promo fotografije