OTKRIJTE ODMAH

Ima li on potencijala za vezu ili samo gubite vrijeme?

09.12.2013 u 09:31

Bionic
Reading

Ako se ne želite za pet godina okrenuti i shvatiti da ste gubili vrijeme s pogrešnim muškarcem, pročitajte savjete stručnjaka koji će vam pomoći da ih prepoznate sada

Možda u moru i ima milijun riba, ali nije svaka od njih ulov. Kako pokazuju iskustva brojnih ljudi diljem svijeta, pronaći savršenog muškarca nikada nije teže. No uz nekoliko savjeta ljubavnog gurua Jamesa Preecea, lako ćete otkriti ima li muškarac koji vas zanima potencijal za dulju vezu.

Šarmantni lovac
On je vrlo samouvjeren i šarmantan, pročitao je mnogo knjiga o tome kako zavesti ženu i vježbao je to u praksi. Djeluje kao netko na koga se možete osloniti. On zapravo može biti idealan partner, ako to želi. No ako se već neko vrijeme viđate, a on ne spominje budućnost, prekinite vezu.

Gubitak vremena

On uživa u pažnji koju dobiva na društvenim mrežama, čini se samouvjeren, ali zapravo je vrlo nesiguran. Kasni na sastanke i mnogo vremena troši na provjeravanje zbivanja na društvenim mrežama. Ako sumnjate da je vaš dragi takav, provjerite je li stalno online. Ukoliko vas nakon tri mjeseca izlaženja nije upoznao s prijateljima, prekinite odnos.

Super prijatelj
On nema dovoljno samopouzdanja i uvijek nekako završi kao prijatelj. Izaći ćete možda i pet puta, a njega će još uvijek biti strah poljubiti vas. On je zapravo savršen materijal za muža, ali morat ćete ga malo gurati u životu. I trudite se često mu davati komplimente jer će ga to potaknuti da izađe iz zone ugode.

Stidljivko
On je sramežljiv i introvertiran te jako teško razgovara sa ženama. Misli da nije privlačan i živi u svom svijetu ispunjenom muškarcima. On nikada neće inicirati izlazak s vama, ali zapravo ima potencijala za vezu. Ako vam se sviđa, preuzmite inicijativu.

Zabrinuti očajnik

On se previše brine oko svega, a premalo uživa u životu. Veza s njim započinje pozitivno, ali vrlo brzo se počinje pokazivati nedostatak samopouzdanja. Stalno je zabrinut i negativan, a to žene tjera od njega. Takvo ponašanje nije lako za suživot i ako ne uočite namjeru da radi sam na sebi, jednostavno se maknite.