sofia richie

Ikona tihog luksuza broji sitno do poroda, ali ne odustaje od dobrog stila

11.04.2024 u 13:15

Bionic
Reading

Američka 'it' i kći glazbene legende Lionela Richiea, Sofia Richie broji sitno do rođenja svog prvog djeteta, a usprkos visokom stadiju trudnoće, ne odustaje od dobro stila

Nakon spektakularnog prošlogodišnjeg vjenčanja na Azurnoj obali, kad je iz dana u dan pokazivala stajlinge vrijedne divljenja, Sofia Richie s razlogom je prozvana novom ikonom stila, a mnogi su u njoj prepoznali jednu od naistaknutijih predstavnica tihog luksuza.

Sada Sofia Richie i njezin suprug Eliot Grainge u slatkom su iščekivanju svog prvog djeteta koje bi trebalo stići jako brzo. Kako je nedavno Sofia otkrila, par očekuje djevojčicu, a posljednje dane američka 'it' djevojka posvetila je pripremama za dolazak bebe.

Chic nijanse koje se nose ovog proljeća Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

Tako su je paparazzi snimili 25-godišnju poduzetnicu i model prilikom kupovin odjeće za bebe na Beverly Hillsu u Kaliforniji. Za tu priliku Sofia je posegnula za laganom i lepršavom haljinom ispod koje se jasno isticao njezin trudnički trbuh. Crno bijelu haljinu ravno rezanog dekoltea, puf rukava i nabranog gornjeg dijela, što je bio hit detalj prošlog ljeta, Sofia je kombinirala s bijelim japankama uspješno spojivši dobar stil i prijeko potrebnu udobnost.

A da od dobrog stila i profinjenih komada ne odustaje ni pred sam kraj trudnoće Sofia je pokazala uo odabranim stajlingom koji je odabrala za zabavu na Beverly Hillsu održanoj u čast brenda muške odjeće Nicolasa Bijana, NB44, gdje je bila prije nekoliko dana zajedno sa svojim suprugom Elliotom Graingeom. Za tu prigodu Sofia je blistala u šarenoj, ali luksuznoj trudničkoj odjeći. Odjenula je šumsko zelenu baršunastu jaknu s potpisom brenda Loro Piana, a trudnički trbuščić naglasila je pojasom jakne izrađenim baršuna i makramea. Uz jaknu je nosila odgovarajuće hlače od zelenog baršuna. A po pitanju cipela odvažno se poigrala s bojama te je posegnula za parom žarko ružičastih satenskih salonki s naborima s potpisom Khaitea, koji je brend predstavio u jesenskoj kolekciji za 2020. godinu.

Inače, Sofia je u siječnju objavila da ona i suprug Elliot Grainge očekuju svoje prvo zajedničko dijete. Par koji je u braku od travnja 2023. godine očekuje djevojčicu. U nedavnom intervjuu, Sofijin tata Lionel Richie otkrio je kako se veseli unučetu te će Sofia zasigurno biti sjajna mama. 'Bit će fantastična', rekao je za People. 'Njih dvoje su dva roditelja puna ljubavi i mislim da oni zapravo ne znaju što im očekuje jer je svako dijete drugačije. Dakle, bez obzira kakav im savjet dao, za to ne postoji priručnik. Oni će to morati sami shvatiti.'

  • +8
Sofia Richie Izvor: Profimedia / Autor: GAMR / BACKGRID / BACKGRID USA / 42 / BACKGRID / BACKGRID USA / PROFIMEDIA