POVOLJAN SMJEŠTAJ

IKEA otvara hotele diljem Europe

16.08.2012 u 11:56

Bionic
Reading

Švedski proizvođač namještaja Ikea navodno više neće samo proizvoditi povoljan namještaj već će nuditi i povoljan smještaj u svojim hotelima

Ikea planira proširiti svoje djelovanje pa navodno otvara lanac od najmanje stotinu hotela koji će svojim gostima nuditi povoljan smještaj.

Financial Times piše da će vrlo brzo hoteli biti otvoreni diljem Europe. Prostor hotela bit će ugodan oku, a cijene povoljne za svakoga.

Iako gradovi u kojima će se hoteli nalaziti još uvijek nisu otkriveni, jedan od menadžera u Ikei, Harald Müller, rekao je za njemačke novine Allgemeine Zeitung da će se sve doznati za nekoliko tjedana.

'U idućih nekoliko tjedana znat će se lokacije hotela u Njemačkoj i u pregovorima smo s hotelima koji nas zanimaju kako bi što prije preuzeli naš koncept', objasnio je ideju Ikee Harald Müller.

Pretpostavlja se će hoteli biti opremljeni njihovim namještajem i detaljima koje tako rado kupujemo za vlastite domove. Ikea je 2007. u Norveškoj otvorila hostel koji je zapravo nudio smještaj kupcima ako nisu završili sa šopingom pa su mogli prespavati.