INOVATIVNOST NA DJELU

Ikea lansirala pročišćivač zraka koji izgleda poput dizajnerskog komada namještaja

11.11.2021 u 12:37

Bionic
Reading

Pročišćivači zraka praktičan su i za brojne ljude neophodan predmet u domu, no često se ne mogu pohvaliti privlačnim dizajnom. Sa 'Starkving' linijom pročišćivača iz Ikee, međutim, stvari izgledaju drugačije

Svojim rješenjima švedska Ikea godinama ne prestaje intrigirati ljubitelje interijera, a ove sezone u svoju bogatu ponudu uvrstila je takozvanu Starkvind liniju pročišćivača zraka koja prvenstveno osvaja pažnju dizajnom.

Poput plemenitog dizajnerskog predmeta koji pritom ne gubi na funkcionalnosti, Ikeini Starkving pročišćivači zraka uklopit će se u svaki interijer, a posebno se izdvaja model koji istovremeno ima funkciju praktičnog pomoćnog stolića.

'Željeli smo razviti pročišćivač zraka tipičnog Ikeinog izgleda, koji je učinkovit, privlačan i savršeno se uklapa u svaki dom. Imalo smo ideju integriranja funkcionalnosti i dizajna pročišćivača zraka u komad namještaja', izjavili su tvorci linije Starkvind.

Dostupan u dvije boje, Starkvind stolić/pročišćivač zraka u prodaji se nalazi po cijeni od 1199 kuna, a Ikea nudi i prolčišćivač zraka kao podni uređaj u crnoj ili bijeloj boji čija cijena iznosi 899 kuna.

ZA LJEPŠI DOM

Ovi Ikeini komadi izgledaju poput dizajnerskih, a ne koštaju više od sto kuna

Pogledaj galeriju