UKRAS SPAVAĆE SOBE

Ikea ima novi hit: Vlasnici domova ne prestaju se diviti ovom krevetu skupocjenog izgleda

  • Autor: I. B.
  • Zadnja izmjena 13.08.2020 10:46
  • Objavljeno 13.08.2020 u 10:44
tportal

Izvor: Društvene mreže / Autor: instagram screenshot/ @thisismyhomestyle

Tisuće vlasnika domova na Instagramu ne krije oduševljenje Gjöra okvirom kreveta s potpisom švedskog proizvođača namještaja Ikea, a koji nudi brojne mogućnoszti stiliziranja i samim time jedinstven izgled

Spomenuti okvir kreveta od breze u prodaji se nalazi u dvije dimenzije, od kojih najveća (160x200) iznosi 2919 kuna, a njegova najveća posebnost leži u uzglavlju koje omogućuje da na njemu istaknete biljke, ukrase i različita rasvjetna tijela, kao i izgledu po uzoru na znatno skupocjenije modele kreveta s dizajnerskim potpisom.

Osim pozitivnim recenzijama kreveta na stranicama Ikee, vlasnici domova, mahom iz Velike Britanije, krevetu s potpisom švedskoga proizvođača najmještaja ne prestaju se diviti i na najutjecajnijoj društvenoj mreži na svijetu, Instagramu.

Kako su brojni istaknuli svojim fotografijama Ikeina Gjöra kreveta, zahvaljujući njemu uspjeli su stvoriti pravu biljnu oazu u spavaćoj sobi.

Zahvaljujući impresivnom okviru od breze, krevet Gjöra lako postaje žarište svake prostorije u kojoj se nalazi, a kako u svojim recenzijama ističu brojni vlasnici ovoga kreveta najviše im se sviđa njegov jedinstveni dizajn, sirova tekstura drva, visina i čvrsta konstrukcija.