NAKON HALJINA, SAKOI I KOŠULJE

Igra li Kolinda Grabar Kitarović ovim modnim kombinacijama na pobjedu? Čini se da ništa nije slučajno...

03.01.2020 u 21:28

Bionic
Reading

Baš kao što je u jeku svoje prve predsjedničke kampanje i sučeljavanja s Ivom Josipovićem, Kolinda Grabar Kitarović posezala za identičnim panel haljinama, ovoga se puta, odlučila još jednom držati istih odjevnih predmeta. Tko zna možda smatra da joj donose sreću. U ovim je sučeljavanjima Grabar Kitarović igrala na istu kartu pa je odabrala isti model sakoa i ponovila košulju sa šal kragnom

Te 2015. godine, tijekom dva televizijska i jednog radijskog sučeljavanja Kolinda Grabar Kitarović došla je u istoj panel haljini samo s različitom bojom na prednjem dijelu.

Možda vjeruje da su joj te haljine donijele sreću, baš kao kod sportaša koji se pred važne utakmice ne odvajaju od pojedinih komada odjeće, obuće i sličnoga, pa je Kolinda Grabar Kitarović odlučila ponoviti dobitnu formulu, samo što je ovoga puta haljine zamijenila ipak malo poslovnijim stajlinzima.

Za prvo sučeljavanje na kojem se pojavila, ono na RTL-u, Kolinda Grabar Kitarović odjenula je crne hlače, bijelu košulju sa šal kragnom, preko koje je odjenula i svijetloplavi kaput koji nije skidala unatoč visokoj temperaturi u studiju.

  • +5
Kolinda Grabar Kitarović Izvor: Cropix / Autor: Boris Kovacev / CROPIX

Dolazak na HRT ostat će upamćen po njezinoj 'vatrenoj' kombinaciji - crvenom sakou i hlačama, ispod kojeg je imala bijelu majicu, a slične je stajlinge nosila dok je bila u navijačkom zanosu 2018., za vrijeme SP u nogometu.

  • +4
Dolazak Kolinde Grabar Kitarović i Zorana Milanovića na sučeljavanje Izvor: Pixsell / Autor: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

Sako asimetričnog kroja s remenom oko struka u kojem je stigla večeras na Novu TV je identičan onom od sinoć, sa sučeljavanja na HRT-u, samo što je promijenila boju u tamnoplavu. Večeras je nosila identičnu košulju sa šal kragnom, u kojoj se već pojavila prije nekoliko dana na sučeljavanju na RTL-u.

Hoće li joj modna kombinacija donijeti i drugi put sreću ili je ovoga puta sve uzalud, doznat ćemo već ove nedjelje.

  • +18
Predizborni duel Zorana Milanovića i Kolinde Grabar Kitarović Izvor: Pixsell / Autor: Goran Stanzl