besprijekoran outfit

Ideje za dojmljiv stajling: Ovako se nose sakoi u skladu s najnovijim trendovima

03.05.2023 u 09:56

Bionic
Reading

Blejzeri su jedan od klasičnih komada koji će gotovo svaki stajling podići na višu razinu, no nekoliko kombinacija izgledat će posebno dobro ovog proljeća

Odijevanje u skladu s najnovijim trendovima nije uvijek jednostavan zadatak, no postoji komad na koji se uvijek možete osloniti - blejzer.

Ovaj bezvremenski klasik svaki će casual look podići na višu razinu, zbog čega je već nekoliko sezona među najpopularnijim komadima koji se nose gotovo čitave godine.

Dobro je poznato to da je uparivanje blejzera s košuljom provjerena dobitna kombinacija, no trendseterice su pokazale da jednako dobro izgleda i u nekoliko drugih kombinacija, poput onih s komadima kao što su T-shirt, tajice ili haljina.

Blejzer + majica i košulja

Nije potrebno mnogo da se uparivanje klasičnih komada pretvori u dojmljivu kombinaciju. Upravo taj efekt postići ćete kombiniranjem T-shirta s raskopčanom košuljom i trendi parom sunčanih naočala. Sve zaokružite blejzerom i vaš hit outfit je spreman!

Blejzer + osnovni komadi

Uzmite nekoliko osnovnih komada iz svoje garderobe, stilizirajte ih s blejzerom i to je doslovno sve što vam je potrebno! Hlače, tajice ili suknja te majica, pulover ili košulja - uistinu ne postoji kombinacija koja neće savršeno izgledati s trendi sakoom i imati dašak mladenačke elegancije.

Blejzer + proljetna haljina

U onim danima u kojima je dovoljno toplo da znate da je došlo vrijeme za omiljenu haljinu, no i dalje je pomalo 'hladnjikavo' da biste je nosili samu - odjenite blejzer. Ne samo da će pružiti željenu dozu topline, već će izgledati i neodoljivo chic.

Blejzer + cool cargo hlače

Baggy cargo hlače aktualni su modni hit kojim ne možete pogriješiti, a uparene s blejzerom, tvorit će nepogrešiv street style look. Podignite ga na višu razinu uz retro tenisice, maksi torbu i trendi sunčane naočale.

Blejzer + top s naramenicama

Klasični top tankih naramenicama jedan je od najnošenijih komada ljetne garderobe, a podjednako je omiljen i u prijelaznom razdoblju jer se lako kombinira. Uparen s blejzerom, chic hlačama ravnog kroja i popularnim loafericama, bit će pun pogodak.

Blejzer + oversized komadi

Pravilo 'suprotnosti se privlače' godinama vrijedi i na modnoj sceni, a tako je i kada je riječ o stiliziranju blejzera koji u predimenzioniranoj varijanti izgleda nepogrešivo nošen uz uske tajice koje prate liniju tijela ili mini suknju.

Blejzer + bijeli komadi

Bijele hlače jedan su od najelegantnijih komada koje možete odabrati, a uparene s bijelom majicom ili košuljom te nadograđene blejzerom, tvorit će outfit primijenjen poslovnim i svečanim prigodama te garantirano biti modni pogodak.

Blejzer + najlonke

Jedan od ovosezonskih najriskantnijih trendova je nošenje najlonki umjesto hlača. Slijeđenje ovog trenda omogućit će vam isključivo komadi poput dugačkog blejzera, a ovaj hrabar potez ujedno je garancija dojmljivog looka koji možete nadograditi efektnim cipelama ili torbicom upečatljive boje.