TRENDOVSKI ODABIR

Idealne za prijelazno razdoblje: Izdvojili smo najljepše jakne za svačiji ukus i džep

27.08.2022 u 10:24

Bionic
Reading

Povratak slojevitom stilu odijevanja uslijed pada temperatura gotovo je nezamisliv bez laganih verzija jakni koje, u svim svojim inačicama, već naveliko krase police trgovina

Sudeći po aktualnoj ponudi jakni na policama trgovina, nekoliko je modela koji bi u narednim mjesecima mogli postati glavnim protagonistima stajlinga ljubiteljica mode.

  • +30
Jakne za prijelazno razdoblje Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

U prvom redu riječ je o praktičnim križancima košulja i jakni, popularno zvanima shacket, koji posljednjih sezona drže primat na modnoj sceni, a ništa drukčiji scenarij ne očekuje nas ni ovoga puta, barem ako je suditi po njihovoj bogatoj ponudi na policama trgovina. U odnosu na prijašnje sezone, u kojima su uvjerljivo dominirale njihove karirane inačice, jakne shacket danas su najpoželjnije u neutralnoj paleti boja.

Nekoliko sezona provele su u drugom planu, no dobre stare bajkerice ove jeseni ponovno će uživati pet minuta slave, baš kao i bejzbolske i bomber jakne, na radost ljubiteljica modne nostalgije.

Casual i sportskog izgleda, ove udobne jakne zavladale su policama trgovina, u drugi plan izguravši donedavno popularne modele poput 'radničkih' cargo jakni i laganih verzija parki.

Vječne traper jakne i baloneri danas su najprivlačniji u predimenzioniranom izdanju, a poželite li u svoju kolekciju u ormaru uvrstiti jedan od ovih klasika, zahvaljujući bogatoj ponudi lako ćete naći idealan model za sebe.