VALAMAR RIVIERA U POREČU

Idealna destinacija za poslovne partnere

19.06.2010 u 09:14

Bionic
Reading

Hrvatska turistička ponuda od prošlog je tjedan bogatija za Hotel Valamar Riviera u Poreču, destinaciju koju bi svakako trebali posjetiti svi oni koji žele impresionirati poslovne partnere, prirediti spektakularnu proslavu ili poslovni događaj, a usput se i odmoriti

Hotel Valamar Riviera nalazi se u strogom centru Poreča, ima četiri zvjezdice, a osim udobnosti malog otmjenog hotela u nautičkom stilu, nudi i uistinu neponovljive delicije domaće istarske kuhinje, koje prati vrhunska vinska karta. Svakako preporučamo da kušate neke od zamisli sjajnih kuhara Valamar Riviere - biftek sa sabljarkom, frkance s kozicama i pinjolima ili barem mousse od bijele i crne čokolade s maslinovim uljem. 

'Valamar Riviera s pripadajućom, obnovljenom obližnjom Villom Polesini koja postaje mjesto za ekskluzivna događanja, ovaj novi proizvod čini zaokruženu cjelinu koja podiže porečku, ali i istarsku i hrvatsku, turističku ponudu na jednu novu razinu, istaknuo je predsjednik uprave Rivijere Poreč Veljko Ostojić na svečanosti otvorenja Valamar Riviere, obnovljenog bivšeg Hotela Neptun.

Riječ je o investiciji teškoj 55 milijuna kuna, ujedno i najvećoj investiciji u turizam ove godine.

Predsjednik uprave Valamar hotela i ljetovališta Peter Fuchs istaknuo je kako Valamr upravlja sa 40 objekata diljem obale, a porečka Valamar Riviera trinaesti je hotelski objekt - od 2006. godine - uveden pod kapu vodećeg hrvatskog hotelskog brenda - Valamara.

Grupacija je u pripremu ovogodišnje turističke sezone uložila više od 150 milijuna kuna, a u zadnjih sedam godina u hotele od istre do Dubrovnika uložila je milijardu i pedeset milijuna kuna.