STREET STYLE FAVORIT

Ide uz sve: Njihovi stajlinzi dokaz su zašto je siva vesta neizostavan komad u svakom ormaru

28.01.2022 u 06:39

Bionic
Reading

Pri izradi popisa bazičnih komada za stvaranje svojih kolekcija u ormaru, brojni ljubitelji mode nesumnjivo bi na njega uvrstili sivi džemper od vune (ili kašmira)

Verzije s okruglim dizajnom ovratnika idealno nadopunjuje nakit poput biserne ogrlice, a zavodljive inačice s dubokim V-izrezom dekoltea mogu biti itekako laskave. Kako ističu brojni modni stručnjaci, klasični sivi džemper komad je kojim svakodnevno možemo stvoriti bezbroj lookova u sezoni jesen/zima. Poput praznoga platna, sivi džemper sjajno će se uklopiti u dnevne kombinacije, ali i elegantnije stajlinge.

Možda ste ga zaboravili u kutu ormara jer je bio dosadan ili ne baš originalan, ali nemojte ga podcijeniti jer može biti ključni komad koji će postati okosnica brojnih stajlinga. Savršeno balansira najupečatljiviju odjeću poput suknje sa šljokicama, svjetlucavih hlača ili nekog čipkastog odjevnog predmeta, a tijekom dana odlično će se kombinirati s trapericama ili kožnim hlačama. Dankinje su ga oduvijek imale u svom ormaru, a Francuskinje ga se nikada ne bi odrekle.

O moći koju sivi džemper može imati u stajlinzima dovoljno govore primjeri nekih od najutjecajnijih street style zvijezdi današnjice.

STREET STYLE

Što se nosi na milanskim ulicama? Pogledajte stajlinge iz modne prijestolnice

Pogledaj galeriju