STAJLINZI VRIJEDNI KOPIRANJA

Ovih pet trendovskih komada savršeno se slaže sa skinny trapericama, koje sigurno još imate u ormaru

19.01.2022 u 06:27

Bionic
Reading

Iako se posljednjih sezona nalaze na modnim marginama, skinny traperice i dalje predstavljaju model od kojeg brojne dame ne odustaju tako lako

Kao što je slučaj s brojnim inačicama omiljenih traperica, skinny modeli s lakoćom se kombiniraju uz brojne odjevne komade, a poželite li ih učiniti modernima, nećete pogriješiti ukoliko ih uparite s ovih pet trendovskih komada.

Dugi kaput

Savršen pandan skinny trapericama u zimskim mjesecima predstavlja dugi kaput širokoga kroja. Baš kao i duge verzije, kaputi do koljena nošeni na ležeran način savršeno će nadopunjavati skinny modele.

Čizme do pola lista

Čizme ove specifične dužine posljednjih mjeseci postale su omiljenim odabirom ljubiteljica mode, a zahvaljujući skinny trapericama dolaze do izražaja.

  • +4
Trendovi cipela za 2022.: Čizme četvrtastog vrha Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Retro modeli tenisica

Tenisice glomaznoga dizajna i retro karakteristika, baš poput čizama do pola lista, komplimentiraju skinny modelima traperica, a osmišljenom stajlingu daruju sportski dodir.

Prošivene jakne

Kao što je bio slučaj prošlogodišnje sezone jesen/zima, trendu prošivenih jakna popularnost ne prestaje rasti, a zahvaljujući širokom kroju čine savršen kontrast skinny modelima traperica.

Kaubojske čizme

Inspirirane modom Divljeg zapada, kaubojke su se vratile na velika vrata, a skinny trapericama daruju kul izgled.