FASHION GURU

Ida Prester odjenula se kao da ide na rave party, ali je prije toga skoknula na kazališnu premijeru

  • 07.11.2022 u 10:43

  • Bionic
    Reading

    Premijera predstave Ecije Ojdanić 'Čudo', u produkciji Kazališta Moruzgva, izazvala je veliko zanimanje, a u moru poznatih uzvanika Fashion Guruu nije promaknula Ida Prester

    Popularna pjevačica i voditeljica ljubiteljica je pomalo pomaknutog modnog izričaja. OK, sve su to ipak klasični komadi, pa tako možemo reći da je Ida i mainstream.

    uvijek sa stilom

    Brojni poznati nisu propustili pogledati Eciju Ojdanić u novoj ulozi, a Tarik i Lejla Filipović bili su magnet za poglede: Oni su najtrendi par naše scene

    Pogledaj galeriju

    Sada dolazimo do toga da ona nosi sve te klasične komade tako da budu pomalo otkačeni. Tom niti vodiljom odjenula se kao da ide na Tomorrowland ili na neki drugi rave party, ali je prije toga skoknula na kazališnu predstavu.

    Da ne bi bila usamljena medu teškim klasičarima, poput Tarikovih ili Pinčićevih na premijeri Ojdanićkine predstave, Mia Kovačić se također potrudila biti zapažena.

    S malim okruglim noćnim naočalama i uzorkom zbog kojeg ne znaš gdje bi prije pogledao - definitivno nisu mogle proći nezamijećeno.

    Nadam se da je to bio dobar trance party, ne znam zašto nisam bio pozvan.