JENNIFER COOLIDGE

I u sedmom desetljeću mami poglede: Legendarna glumica istaknula obline u pripijenoj haljini

19.01.2023 u 09:52

Bionic
Reading

Hvaljena glumica Jennifer Coolidge koja je nedavno trijumfirala na dodjeli Zlatnog globusa i Critics' Choice Awards, pojavila se na premijeri filma 'Shotgun Wedding' s Jennifer Lopez i Joshom Duhamelom, u još jednom senzacionalnom izdanju

Plavokosa Amerikanka koje se mnogi sjećaju i po ulozi Stiflerove mame u filmskom serijalu 'Američka pita', bila je u središtu pozornosti istaknuvši svoje obline u uskoj crnoj haljini.

Na premijeri u Los Angelesu bila je mamac za poglede u all black izdanju u kojem ju je bilo nemoguće ne primijetiti.

Atraktivna 61-godišnjakinja pohvalila se svojim ubojitim oblinama u crnoj haljini s efektnim svjetlucavim ukrasima i transparentnim detaljima, a za svoj je look dobila samo pregršt pohvala.

Svoj zaštitni znak, dugu plavu kosu sa svijetlim pramenovima, nosila je stiliziranu u valove i s razdjeljkom po sredini, dok je make up bio nenametljiv.

Zvijezda hvaljene serije 'Bijeli lotus' za ovo je izdanje zaradila bezbroj komplimenata, a svi se slažu kako glumica izgleda puno mlađe nego koliko ima godina.

  • +9
Jennifer Coolidge Izvor: Profimedia / Autor: Rob Latour / Shutterstock Editorial / Profimedia

Inače, u HBO-ovoj seriji 'Bijeli lotus' koja prati grupu gostiju na odmoru u ekskluzivnom havajskom odmaralištu The White Lotus, Jennifer Coolidge igra ekscentričnu nasljednicu Tanyu McQuoid, a njezina je nadahnuta izvedba oduševila i kritičare i publiku te je nagrađena sa Zlatnim globusom i Critics' Choice Awards.

'Niti jedna moja uloga nije ni blizu ove. Bilo je zabavno iskustvo postati osoba koja je jako tužna, jer su joj se u životu dogodile mnoge tragične stvari, uključujući to da joj je nedavno umrla majka. Za nju je to bilo teško razdoblje. Nekim je ljudima jednostavno puno teže na ovom svijetu. Na neki način Mike je uspio u njezin lik ubaciti duhovite dijelove i to nikada prije nisam doživjela', rekla je Jennifer Coolidge o ulozi u kojoj je pronašla i dio svoje prošlosti, s obzirom na to da je izgubila majku u ranoj dobi.