ALBA NIKAD NE GRIJEŠI

I u najobičnijoj kombinaciji ona je jako šik

14.01.2015 u 10:38

Bionic
Reading

Neprikosnovena modna ikona Jessica Alba svakim pojavljivanjem u javnosti opravdava svoju titulu, čak i kada složi neopterećenu casual kombinaciju koja je u isto vrijeme jako jednostavna i vrlo šik

Prelijepa Jessica Alba zaista zna uživati u životu, ali i vrijedno radi kako bi zadržala sve što je stekla s godinama. Njezina tvrtka s linijom prirodnih proizvoda zarađuje milijune, a ona je najponosnija na dvije kćerkice kojima jednog dana planira ostaviti poslovno carstvo.

Baš poput ostalih celebovačesto objavljuje fotografije na društvenim mrežama pa tako i ovu u jeku dnevnih obaveza. Mladenački look postigla je nezaobilaznim trapericama te bijelom majicom i vestom.

Kako je napisala na svome Instagramu, ovo je bila kombinacija koja joj je najbolje odgovarala za dan pun sastanaka. No tome je dodala svileni baloner Burberry, bijele tenisice Rachel Zoe i prestižnu torbu Louis Vuitton.

Zaista nema smisla zbrajati koliko je zapravo skupocjen cijeli outfit, no ona si to može priuštiti, a njeni obožavatelji kopirati cijeli stajling i s puno povoljnijim krpicama.