HRVATICE ZALUĐENE

I supruga Ivića Pašalića pokleknula pred novim trendom

02.12.2016 u 12:00

Bionic
Reading

Predstavljanje kolekcije nakita 'Gdje istok susreće zapad' umjetničke radionice Elakana, održane u zagrebačkom hotelu Palace, okupilo je mnogobrojna poznata lica i usput još jednom potvrdilo da je baršun neprikosnoveni kralj trendova ove zime

Zaboravljenom baršunu novi život su u svojim kolekcijama udahnuli mnogi poznati dizajneri, a toliko je dobro prihvaćen da su pred njim pokleknule i mnogobrojne slavne ljepotice i poznate Hrvatice te su za sebe pronašle cipele, sako, odijela, haljine... baš sve od njega.

Da baršun suvereno vlada i na našoj društvenoj sceni, još je jednom potvrđeno na otvorenju izložbe elegantnog nakita. Djela umjetnika Feđe Aarona Bučića došao je razgledati poduzetnik Ivić Pašalić sa suprugom Ksenijom, a ona je za izlazak odabrala upravo kombinaciju od trendi baršuna.

Ksenija Pašalić izdvojila se u zelenom kompletu, sakou i hlačama, a stajling je upotpunila elegantnim nakitom i torbicom. Isti trend sviđa se novinarki Nensi Brlek, a ona se odlučila za sako u kraljevskoj ljubičastoj nijansi, ali je kombinaciju osvježila žutom torbom.

Prije nekoliko dana crni sako od baršuna odabrala je i operna pjevačica Sandra Bagarić. Uvijek nasmijana i dobro raspoložena, sakoom od baršuna, hlačama, topom ukrašenim šljokicama i gležnjačama složila je chic stajling za promociju spota nove pjesme 'Bagrem'.

Posljednji modni odabiri samo su još jedna potvrda da se ove zime jednostavno ne može pobjeći od baršuna i da je idealan za raznovrsne prigode. Jelena Rozga također je nedavno plijenila pažnju u kompletu od baršuna u boji crnog vina te plavoj haljini, a nije mu odoljela ni odvjetnica Jadranka Sloković. Ona je pak odabrala crveni sako za izlazak u kino i složila casual outfit uz traperice i bijelu košulju.

Budući da je sjajan i zato prigodno glamurozan, baršun je pravi odabir za blagdanske proslave i zabave pa ćemo slavne Hrvatice sigurno vidjeti u još nekoliko takvih kombinacija.