ZOV DIVLJINE

I njoj se može dogoditi modni propust: Ikona stila osvanula u netipičnom izdanju

02.12.2020 u 09:35

Bionic
Reading

Poput američke glumice Katie Holmes i ruskog modela Irine Shayk, 34-godišnja Olivia Palermo postala je nezaobilazna pojava na ulicama New Yorka, na kojima svakodnevno uspijeva potvrditi titulu jedne od najbolje odjevenih žena

Dežurni paparazzo fotografi ovu proslavljenu influencericu uočili su prilikom odlaska iz pedikerskog salona na Manhattanu, a pritom je brojne iznenadila, za nju, netipičnim modnim odabirom.

U odnosu na brojne svjetske trendseterice, ova američka ikona stila dugi niz godina vjerna je klasičnim odjevnim komadima, a u svoje besprijekorne stajlinge nerijetko uklapa i najpopularnije trendove trenutka. Njezina modna eksperimentiranja redovito uključuju komade u efektnim bojama, no ne i uzorcima kao što je životinjski.

  • +2
Olivia Palermo Izvor: Profimedia / Autor: BrosNYC / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Uz isprani model skinny traperica s prorezima, Palermo je kombinirala bijeli džemper visokog ovratnika te ga je odlučila nositi ispod zanimljive inačice parke ukrašene uzorkom leoparda. Iako je ovaj tip uzorka s godinama postao svojevrsnim klasikom u svijetu mode, na Oliviji Palermo rijetko je viđen, a istaknula ga je i zaštitnom maskom na licu.

Kao što veliku pažnju posvećuje odjevnim komadima, Palermo na isti način pristupa i odabiru obuće, a umjesto nekog zanimljivog modela čizama, svoje novo izdanje zaokružila je za ovo doba godine netipičnim japankama kako ne bi uništila svježe nalakirane nokte na nogama.