JELENA ROZGA:

I dalje sam ista cura iz susjedstva

07.04.2011 u 07:51

Bionic
Reading

Karijera lijepe Splićanke, pjevačice Jelene Rozge vinula se u visine, a dvorane rasprodaje kao da su mini klubovi. No kaže da je titula kraljice ne zanima te da je i dalje ista cura susjedstva

Da se nešto neobično desilo s karijerom Jelene Rozge, govori činjenica da je u hipu rasprodala Spaladium Arenu u Splitu, a slični se scenarij sad ponavlja u Zagrebu. Karte koje su bile u prodaji za koncert 15. travnja u Ciboni rasprodane su i organizatori kažu da će već danas pustiti novih stotinu karata.

'Razmišlja se i o još jednom koncertu, no valja uskladiti termine jer dan nakon koncerta već je dogovorena utakmica', rekao je Tonči Huljić za Večernji.hr.

Jelena je postala i zaštitno lice modne marke Elfs, a kreće i u glumačke vode. Premda se već okušala u hrvatskoj sapunici 'Villa Maria', pred njom je novi glumački izazov. Gostovat će u seriji Nove TV 'Pod sretnom zvijezdom' gdje će glumiti samu sebe.

'Na estradi ima mjesta za sve i mislim da nikome ne treba ta titula. Dovoljno mi je da toplo kažu Jelena Rozga, time sam zadovoljna, ne treba mi titula kraljice', kaže Jelena koja je unatoč rozgomaniji, kako kaže, ostala ista cura iz susjedstva.