KRALJICA RECIKLIRANJA

I dalje joj stoji kao salivena: Kate Middleton s dna ormara izvukla haljinu koju je nosila dva mjeseca nakon rođenja malene Charlotte

09.05.2020 u 21:41

Bionic
Reading

Vojvotkinja od Cambridgea još je jednom pokazala da nije bez razloga miljenica nacije. Zajedno sa svojim suprugom, princom Williamom, Kate Middleton se putem video poziva obratila ratnim veteranima povodom VE dana, odnosno Dana pobjede nad fašizmom, za koji je odjenula klasičnu crvenu haljinu s potpisom L. K. Bennetta. Modnim znalcima nije trebalo dugo da se prisjete kako je vojvotkinja istu već nosila i to 2015. na Wimbledoneu

Elegantnu crvenu haljinu s potpisom L.K. Bennetta, čija je cijena oko 2 tisuće kuna, odabrala je Kate Middleton za video poziv s ratnim veteranima, s kojima je razgovarala povodom VE dana. Da joj crvena izvanredno pristaje, dokazala je još jednom, a modnim znalcima nije trebalo dugo da shvate da je upravo tu haljinu već jednom nosila.

Vojvotkinja od Cambridgea odavno je poznata po tome da voli kombinirati dizajnerske stvari s odjećom iz high street trgovina, kao i da već nošene stvari ne voli bacati već ih, dapače, često i rado nosi na druga događanja. Tako je bilo i s ovom elegantnom haljinom s rukavima koji sežu do lakta, a koja savršeno prati liniju tijela.

Upravo u njoj pojavila se još 2015. godine i to na Wimbledoneu, gdje je sa princom Williamom pratila jedan od teniskih mečeva te godine. Jednostavnu haljinu tada je uskladila sa crnim salonkama visokih potpetica i metalik clutch torbicom s potpisom Diane von Furstenberg.

Ono što je mnogima još tada zapelo 'za oko' je da je Kate Middleton ovu haljinu, koja prati liniju tijela, odjenula samo dva mjeseca nakon što je rodila svoje drugo dijete, princezu Charlotte.

Kate Middleton - Wimbledon 2015. Izvor: Profimedia / Autor: Dominic Lipinski / PA Images / Profimedia

Što je nosila ovoga puta nije poznato, budući da se na video pozivu to nije moglo vidjeti. Jedino što je, osim haljine, bilo u prvom planu njezina je raspuštena kosa s laganim valovima i jednostavan, prirodan make-up koji je uključivao sjenilo u smeđim tonovima i ruž boje kože.