MUŠKI IZLAZAK

Hus i 'nesuđeni zet' Petreković u noćnom provodu

27.10.2014 u 15:21

  • +11

Booze and Blues bar Zagreb

Izvor: Promo fotografije / Autor: Booze and Blues bar

Bionic
Reading

Na otvorenju novog zagrebačkog noćnog kluba pojavio se Mario Petreković, zvijezda showa 'Tvoje lice zvuči poznato', ali ne u pratnji djevojke Tene. No, zato je tamo bio njezin otac Husein Hasanefendić Hus – vođa Parnog valjka

Novo mjesto za izlazak zove se Booze and Blues bar Zagreb. Prošli vikend ondje su dominirali ritmovi bluesa, soula, jazza i rocka te koji je donio novi dašak glazbene euforije na zagrebačku, ali i hrvatsku klupsku scenu.


Uz veliki broj ljubitelja blues, jazz i soul ritmova, otvorenje kluba nisu željeli propustiti ni vrhunski glazbenici i javne osobe iz društvenog života Zagreba i Hrvatske, pa su tako između ostalog u odličnom programu uživali: Aki Rahimovski, Husein Hasanefendić Hus i njegov 'nesuđeni zet' Mario Petreković, trenutno velika zvijezda showa Nove Tv 'Tvoje lice zvuči poznato', te pjevači Kristina Tina Rupčić i Sandi. Uz popularnog Bjelovarčanina, uvijek spremnog na šalu i otkačeni ples, ovog puta nije bila djevojka Tena Hasanefendić s kojom je u vezi posljednjih pet godina.

Kći Huseina Hasanefendića – vođe Parnog valjka osvojila je Marijevo srce baš kad se on uselio u prostorije napuštene tvornice Katran.