ANTONIJA BLAĆE

Hrvoje i ja se nismo previše trudili jedno oko drugoga

23.03.2012 u 11:24

Bionic
Reading

Uvijek nasmijana voditeljica Antonija Blaće kaže da je bila oduševljena kada je prije godinu i pol njezin partner kleknuo pred nju na vrlo romantičan način, no danas ne zna kako bi njezino vjenčanje trebalo izgledati

'Da sam se natjecala u Survivoru, vjerojatno bih se dobro snašla jer volim izazove, a kolotečina mi ne paše', rekla je Antonija Blaće za 24 sata express. Antonija je jedna od voditeljica tog šoua i priznaje da joj je odvojenost od civilizacije potpuno odgovarala.

Iako voli kuhati razna jela, ali i fino pojesti, kaže da svog dečka, vaterpolista Hrvoja Brlečića, nije osvojila delicijama. 'Nismo se puno trudili. Gdje je previše truda i borbe, šanse za opstanak su vrlo male. Sve mora dolaziti prirodno, bez forsiranja', kaže simpatična Antonija koju je njezin Hrvoje zaprosio na vrlo romantičan način nakon godinu i pol veze, prošle godine u lipnju. Odveo ju je na vožnju po Dunavu u Beogradu. S obližnjeg mosta zasvirali su trubači, a na velikom plakatu pisalo je 'Budi moj jedini porok'. Tada je kleknuo i zaprosio je Cartierovim prstenom. Odmah je pristala, a danas ipak ne zna bi li njezina svadba trebala biti tradicionalna ili želi veliki tulum.