JENNIFER LAWRENCE

Hrabri dekolte za pamćenje: Dosad je nismo viđali u ovako seksi izdanju

20.02.2018 u 12:09

Bionic
Reading

Jennifer Lawrence, jedna od najtraženijih mladih glumica u Hollywoodu, jako dobro zna kako privući pozornost, a zahvaljujući smjeloj kreaciji koju potpisuje Dior bila je kraljica večeri na europskoj premijeri novog filma 'Red Sparrow' upriličenoj u Londonu

Za razliku od ženstvene crno-bijele opravice u kojoj je došla na dodjelu nagrada Bafta, na crvenom tepihu premijere filma 'Red Sparrow', u kojem igra i filmska legenda Jeremy Irons, glumica koja se proslavila, između ostaloga, u filmskom serijalu 'Igre gladi' te filmovima 'U dobru i u zlu' ili 'Američke varalice' za ovu prigodu odlučila se za hrabriji outfit

I nije pogriješila jer su se za njom okrenule mnoge glave u Vue Cinema West End u Londonu.

  • +8
Jennifer Lawrence Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

U zlatnoj haljini smjelog dekoltea i golih leđa (Christian Dior, couture, proljeće 2018.), teško ju je bilo ne zamijetiti, a odličan look upotpunili su kovrčava frizura i nenapadan make up koji je naglasio prirodnu ljepotu 27-godišnje glumice.

Premda ovako upečatljive kreacije mogu izgledati kičasto, zlatna haljina je za lijepu glumicu, koja je sjajno utjelovila Katniss u 'Igrama gladi', bila odličan odabir. 

  • +4
Jennifer Lawrence Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Inače, u akcijskom trileru koji se bazira na istoimenoj knjizi člana CIA-e Jasona Matthewsa, a koji je izašao 2013. godine, Jennifer igra Ruskinju Dominiku Egorovu

  • +6
Jennifer Lawrence Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ona se odrastajući u Moskvi većinu svog života pripremala biti primabalerina. No nakon što joj karijeru prekine ozljeda prisiljena je pronaći novo zanimanje.

Protiv svoje volje prijavljuje se u Sparrow School, tajnu obavještajnu službu koja obučava mlade ljude kako da svoje tijelo i um iskoriste kao oružje. Iz tog programa Egorova izlazi jača no ikada i spremna na sve.

Uz Lawrence i Ironsa, u filmu koji u kina diljem svijeta stiže u ožujku glume Joel Edgerton, Mary-Louise Parker i Charlotte Rampling, a režirao ga je Francis Lawrence.