VELIK POPUT KRUZERA

Hotel koji ispunjava snove svakom klincu

03.07.2012 u 09:29

Bionic
Reading

Kamp Butlins u Velikoj Britaniji izgradio je hotel koji svakom djetetu nudi pregršt zabave s najnovijom tehnologijom i raznim sadržajima

Veličine kruzera, hotel Wave prepun je popularnih gadgeta zbog kojih će biti omiljeno odredište klinaca i klinceza, a roditelji će također moći odmoriti.

Uz klasične pogodnosti poput bazena, diskoteka i restorana, hotel je opremljen najnovijom tehnologijom - iMac računalima, Play Stationom 3 te iPod docking stationsima u svakom kutku.

Ako klinci i ne vole igrice, na raspolaganju imaju cijelu knjižnicu Kindle te najnovije filmove i crtiće.

Dječje sobe oslikane su kao podmorje s muralima ribica i hobotnica. Kreveti su ugrađeni u kabine koje izgledaju kao podmornice, a imaju i neizostavni televizor.

Kamp Butlins ovim je hotelom prvi put gostima ponudio kombinaciju samoposluživanja i cateringa. Hotel ima 215 soba, 26 apartmana i najveća je investicija kampa od osnutka, 1936. godine.

'Obitelji rade napornije nego prije i zato se žele odmoriti kako spada. Mislimo da je ovaj hotel pravi način da svima udovoljimo', rekao je za Daily Mail direktor hotela Mike Crowther

Za sada je hotel zaprimio rezervacije u vrijednosti dva milijuna funti. Cijena apartmana za četveročlanu obitelj, koji ima dječju sobu s temom hobotnice, košta otprilike 2.500 kuna za tri dana. U tu cijenu uključeni su zabavni sadržaji poput sportskih aktivnosti ili vodenog parka.