TJEDNI HOROSKOP

Strijelce čeka iznenadna ljubav, a Jarce problemi

06.03.2017 u 06:54

Bionic
Reading

Novi je tjedan ožujka, a s njim stižu i astrološke promjene – za neke su to dobre vijesti, a za neke ne

Ovnovima će ovaj tjedan biti pomalo neugodan – bit će osjetljivi i razdražljivi – što bi moglo dovesti do sukoba, kako na poslu, tako i kod kuće. Bikovi će biti povučeni, no neće to dobro podnositi. Spas od lošeg raspoloženja leži u prijateljima.

Blizanci će se ovog tjedna posvetiti poslovnom i društvenom životu, pa će zbog njega zapostaviti dom i obitelj. Rakovi će osjetiti zov skorog proljeća, pa će kolotečinu pokušati prekinuti nevinim flertom.

Lavove čeka nježni ljubavni tjedan pun planiranja budućnosti, a Djevice će pokušavati rješavati poslovne zaostatke kako bi zaboravili razočaranje koje su doživjeli u privatnom životu.

Vage će zbog užurbanosti i manjka komunikacije prolaziti kroz malu ljubavnu krizu. Škorpionima će ovaj tjedan biti dobro vrijeme za promišljanje budućnosti veze u kojoj se nalaze.

Strijelci će se naći u ozbiljnijoj vezi, pa će na poslu biti rastreseni. Jarcima će ovaj tjedan donijeti svađe s ukućanima i često izbivanje od kuće zbog posla.

Vodenjaci će se okružiti prijateljima, a u poslovnom životu će im se otvoriti prilike za dodatnu zaradu. Ribe će biti popularne i sjajno će se zabavljati, a slobodnima bi se čak moglo dogoditi i posebno novo poznanstvo.

Detaljan tjedni horoskop za svaki znak pročitajte OVDJE.