POPUT LEDENE KRALJICE

Holivudska zvijezda zablistala u haljini iz H&M-a za 250 kuna

12.11.2014 u 11:28

Bionic
Reading

Za to ako se može sjajno izgledati odjeven od glave do pete u bijelo, najbolji je primjer dala modna dizajnerica Nicole Richie koja se na svečanom događanju pojavila u bijeloj uskoj haljini i trendi bijelom ogrtaču

Rijetko se kad poznate ljepotice odluče na svečanim događanjima pojaviti u krpicama iz lanaca ulične mode, no Nicole Richie, čiji modni stil redovito dobiva gomilu komplimenta, i ovaj je put zaslužila čistu peticu jer je izvrsno spojila jeftine i skupe komade odjeće.

Na zabavu Baby2Baby Gala stigla je u bijeloj uskoj haljini iz H&M-a koja košta malo više od 250 kuna, a look je zaokružila najtrendi krpicom ove sezone, ogrtačem, također u bijeloj boji s potpisom dizajnera Tadashija Shojija, bijelim salonkama Christiana Louboutina i malo jačim make-upom.

Navikli smo da zvijezde nose isključivo brendiranu odjeću, pa je zaista rijetkost vidjeti, pogotovo na svečanim događanjima da se neka od slavnih ljepotica pojavi u odjeći iz lanaca ulične mode. No čini se da se taj trend polako mijenja. Nedavno je Beyonce zablistala u haljini iz Topshopa čije kreacije često nosi, a Taylor Swift nedavno je oduševila u kombinaciji iz H&M-a.