UVIJEK SU IN

Jessica Alba najbolji je dokaz kako su ove vječite tenisice nenadmašni modni klasik

04.05.2019 u 13:24

Bionic
Reading

Glumica i poduzetnica Jessica Alba miljenica je modnih kritičara koji obožavaju njezin nepogrješivi osjećaj za stil

Zgodna zvijezda 'Sin Cityja' kad je u pitanju moda jednostavno briljira, pa ne čudi da je za mnoge žene i djevojke velika inspiracija.

  • +5
Jessica Alba u kultnim tenisicama Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Jessicu se gotovo nikad ne može vidjeti u lošim kombinacijama, a njezin mladenački street style je redovito bez greške.

Ona nosi odjeću u kojoj se dobro osjeća i s dobro osmišljenim detaljima gradi odlične stajlinge.

  • +16
Jessica Alba Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Glumica koja sa suprugom Cashom Warrenom ima troje djece, nije promaknula fotografima u cool outfitu za koji je zaslužila peticu. Jessica je izgledala bez greške u svijetloplavoj haljini leopardskog uzorka, tamnoplavom kaputu i klasikom među tenisicama: legendarnim starkama. Dakako, lijepa brineta nije zaboravila niti na sunčane naočale retro okvira.

  • +7
Jessica Alba Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Iako trendseterice u posljednje vrijeme luduju za tzv. 'ružnim' tenisicama, kultne conversice su još uvijek itekako popularne i ne planiraju se umiroviti.

Jessica se odlučila za legendarne conversice koje vole mnoge slavne zaljubljenice u modu među kojima Melania Trump, manekenka Kaia Gerber, mlada glumica Millie Bobby Brown iz hit serije 'Stranger Things' i dr.

Inače, kultne starke jedne su od najprodavanijih tenisica svih vremena, a zanimljivo je kako su niske starke, tzv. 'The Oxford Chuck' na police trgovina dospjele davne 1957. godine.