MODNE PROGNOZE

Hoće li nova 'it' torba postati kultna poput balonera?

05.05.2017 u 13:47

Bionic
Reading

Ne postoji odjevni komad koji više opisuje britansku kuću Burberry od klasičnog balonera. Modnom pečatu ovog brenda s višestoljetnom poviješću sada se pridružuju modeli torbi za koje eksperti smatraju da bi mogle doseći uspjeh bezvremenskih Burberryjevih balonera

DK88 je nova linija torbica s potpisom Burberryja, a koja je nedavno puštena u prodaju. Modele torbi DK88 opisuje čista silueta, ženstvena ručka i detalj predimenzioniranog lokota. Nova linija torbi nazvana je po Burberryjevoj prepoznatljivoj tkanini gabarden.

Objavu dijeli Burberry (@burberry)

Osim toga, mnoštvo modela torbi iz linije stiže s tkaninom koju Burberry naziva trench koža. 'Želio sam stvoriti torbe koje će djelovati ženstveno, klasično i u engleskom duhu', prokomentirao je kreativni direktor i CEO modne kuće Burberry, Christopher Bailey.

Objavu dijeli Burberry (@burberry)

Lansiranje novog modela torbi brend Burberry proslavio je velikom zabavom u New Yorku, a koju nisu željele popustiti it djevojke današnjice. Prema mišljenju modnih znalaca, torbe iz linije DK88 ozbiljno bi se mogle približiti kultnom statusu Burberryjevih balonera.

Objavu dijeli Burberry (@burberry)