pametna INVESTICIJA

Hit suknje koje pristaju svakoj figuri i prigodi, a ovo su najljepše koje smo pronašli

24.06.2018 u 11:10

Bionic
Reading

Nakon haljina na preklop, koje su prošle godine dominirale modnom scenom, ove sezone svi će poželjeti suknje koje se 'preklapaju'

Baš poput wrap haljina, suknje na preklop laskaju ženskom tijelu, što se posebno odnosi na modele dužine midi koji u kombinaciji s asimetričnim prorezom vizualno izdužuju noge, no osim modela navedene dužine, renomirana dizajnerska imena i high street brendovi potrudili su se da popularne suknje na preklop s lakoćom pronađete u različitim dužinama, bojama i uzorcima.

  • +36
Suknje na preklop Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Najpopularnija suknja sezone nosi se s lakoćom, laska svim oblicima ženskog tijela i daruje umjerenu dozu seksepila. Suknje na preklop dovoljno su formalne kada je riječ o poslovnom stilu odijevanja, a podjednako će zablistati u dnevnim i svečanim izdanjima uz pravilno stiliziranje.

Ova svestrana suknja u vrućim ljetnim mjesecima izgledat će savršeno u kombinaciji s kupaćim kostimom, a da je uistinu riječ o hitu sezone, osim ponude u trgovinama, dovoljno svjedoče fotografije modnih blogerica na Instagramu, čiji stajlinzi sa suknjama na preklop stižu kao prava inspiracija.

A post shared by Sophie (@s0phieramaekers) on

A post shared by Wynn (@wanderxluxe) on

A post shared by @rdv_lim on