bezvremenska kolekcija

Hit komadi ovog proljeća stižu iz NKD-a

12.03.2019 u 15:32

Bionic
Reading

Da se NKD i ovog puta pobrinuo za savršen i cool izgled u svako doba dana, potvrđuje nam nova kolekcija, bogata mladenačkim odjevnim komadima iz kojih se nećemo moći skinuti

Kao neizostavan modni detalj ovog proljeća nametnuli su se cvjetni uzorci kojima se pripadnice ljepšeg spola uvijek posebno raduju. Ovi uzorci krase košulje i majice, koje će, u kombinaciji s bijelim ili klasičnim trapericama biti idealne za gradske šetnje. Osim njih, tu su i midi haljine s raznim uzorcima te velik izbor čipkastih i pamučnih suknji u raznim bojama, koje ćete moći kombinirati uz visoke ili niske potpetice, kao i tenisice.

  • +4
NKD kolekcija Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Ležerniji dio kolekcije donosi pamučne tajice, majice na prugice te majice kratkih rukava raznih uzoraka. Bilo da je riječ o poslovnom looku ili sportskoj eleganciji, lagani kaputići, cvjetne jakne i bolera savršeno će upotpuniti svaki outfit. Za tople i ugodne večeri u romantičnom stilu zaduženi su kompletići raznih cvjetnih uzoraka ili mekane ružičaste pidžame.

NKD kolekcija Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Muška kolekcija donosi velik izbor košulja kariranog uzorka i klasičnih boja za poslovne sastanke ili ležernije kombinacije te velik izbor casual majica i sportskih prsluka.

Muška NKD kolekcija Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Zavirite u novu kolekciju jer i ovog puta imamo pravi razlog da se u potpunosti veselimo proljetnim danima.