DOZA BUNTOVNIŠTVA

Hit komad: Slavni i bogati ne izlaze iz ovih turbo jeftinih hlača

27.09.2018 u 06:45

Bionic
Reading

Hlače širih i ravnih nogavica izrađene od punije tkanine u posljednje vrijeme su omiljeni model mnogih poznatih celebova koji se ne skidaju iz njih, a neki ih čak nose u večernjim prigodama

Što je zajedničko mladom reperu po imenu A$AP Rocky, kćeri Cindy Crawford Kaiji Gerber, najstarijoj sestri Kardashian i bivšoj teen senzaciji Justinu Bieberu?

  • +4
Slavni u hit hlačama Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Svi oni su oduševljeni pomalo neuglednim hlačama konzervativnog kroja američkog brenda Dickies, čija je odjeća isprva bila namijenjena radnicima, a kasnije je zaživjela i među punk i skate populacijom, kojoj se svidjela njihova praktičnost i izdržljivost.

Za popularizaciju ovog pristupačnog brenda puno je napravila i Avril Lavigne jer je često nosila hlače i t-shirt majice s logom Dickies, a prosječna cijena njihovih hlača kreće se oko 30 dolara (oko 192 kune).

  • +6
Kourtney Kardashian Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Lijepa sestra Kardashian znalački je uz pomoć nekoliko jednostavnih komada kreirala totalno cool večernji look. Kombinirala je hlače Dickies u neutralnoj nijansi bež boje sa zanimljivom bijelom crop košuljom i štiklama.

Kourtney je ispričala i da je počela nositi hlače ovog poznatog brenda na nagovor svog šogora Kanyea Westa, supruga njezine sestre Kim Karadashian.

  • +17
Kim Kardashian i Kanye West Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Kanye će vam vrlo rado dati savjet. On se nimalo ne ustručava. Reći će vam otvoreno što mu se sviđa, a što ne. Kad sam išla na pariški Tjedan mode, pitala sam ga što misli o mojim outfitima koje sam osmislila za odlazak na modne revije. On mi je sam rekao da nabavim hlače brenda Dickies jer bi bolje izgledale s onim što sam odabrala za Pariz. Odmah sam nabavila nekoliko njihovih hlača. Zbilja su odlično izgledale, baš onako kako mi je savjetovao Kanye', otkrila je Kourtney.

Osim Kourtney, šarmu ovog brenda osnovanog još 1922. godine nije odoljela ni miljenica modnog svijeta Kaia Gerber (17) te je njihove 'radničke' kombinezone nosila u mnogim prigodama, viđeni su i na poznatim fashionisticama poput Emily Ratajkowski ili Zoë Kravitz, a naravno da ih jako voli nositi i Kanye West.