ASHLEY ROBERTS

Hit čizme čija popularnost ne blijedi kao stvorene su za plavokosu ljepoticu

19.01.2024 u 17:51

  • +9

Ashley Roberts

Izvor: Profimedia / Autor: MATTPAPZ / BACKGRID / BACKGRID UK / bp MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Bionic
Reading

Ashley Roberts, 42-godišnja voditeljica Heart FM-a i nekadašnja članica Pussycat Dollsa, jedna je od prepoznatljivih modnih ikona britanske prijestolnica

Plavokosa Amerikanka koja godinama živi u Londonu njeguje zavodljiv i razigran modni stil pa je ponovno ukrala u još jednom cool stajlingu.

Mini haljina od pletiva i kožna college jakna sami po sebi su odličan spoj, a Ashley je sve dodatno nadogradila s još nekoliko moćnih komada koji vladaju ove sezone modnom scenom.

IRINA SHAYK

Efektne čizme koje vladaju ove sezone obožava i zanosna brineta

Pogledaj galeriju

Ova seksi kombinacija od glave do pete u crnom odlično joj je pristajala istaknuvši vitku figuru i duge noge, a chic outfit dodatno je podignula najpoželjenijim čizmama ove sezone, duljine do koljena na petu iz kojih fashionistice ove sezone ne izlaze. Ovaj pomalo zaboravljen model vratio se sad u velikom stilu, a vole ga i Naomi Watts, Irina Shayk, Kendall Jenner, Emily Ratajkowski...

  • +102
Čizme na špici Izvor: Cropix / Autor: Josip Moler

Efektne i upečatljive svakom će stajlingu dati jednu posve drugu dimenziju, a imaju i dodatni plus - vizualno izdužuju noge.

Ležerno prebačen crni kaput i trendi torbica Hourglass s efektom krokodila lijepo su se uklopili u ovu modnu priču, a nije zaboravila niti na svoj omiljeni modni dodatak - Pradine sunčane naočale.

Nakit je svela na minimum pa se okitila samo otmjenim naušnicama i srebrnim prstenom, a kosu je uz pomoć trendi kopče podignula u ležernu punđu.