zdravlje na prvome mjestu

Higijena doma, ureda, javnih površina nikad nije bila važnija. No što je s podovima?

08.10.2020 u 06:53

Bionic
Reading

Unatoč tome što većina nas, zbog pandemije koronavirusa provodimo preporučene mjere, osjećaj sigurnosti i zaštićenosti svima nam je poljuljan. U strahu od virusa ruke peremo i više nego dovoljno, ispiremo ih sredstvima za dezinfekciju, zbog čega isušujemo kožu, a ništa manje vremena ne posvećujemo vlastitom domu, uredima, javnim površinama, kako bismo bili sigurni da nas nevidljivi neprijatelj neće napasti

Dezinfekcija kvaka, mobitela, daljinskih upravljača, prekidača... konstantno pranje radnih površina, no što je s podovima? Oni su najbolji dom virusima i bakterijama jer mnogo toga raznosimo upravo cipelama ili kućnim papučama po podu, a i mnogi od nas imaju kućne ljubimce koji izlaze obavljati nuždu. Ukoliko imate malu djecu, koja većinu dana provodi po podu, strah je još veći, no što napraviti kako ipak ne bismo prevelikim korištenjem sredstava za dezinfekciju zapravo sve pogoršali?

Najbolji efekt postići ćete redovitim usisavanjem svih površina i potom mokrim brisanjem istih, no možete li si zapravo sve to ikako olakšati? Naravno da možete.

Na sam spomen iRobota mnogima se oči zacakle od sreće i uzbuđenja, no većini je on tek predmet maštanja. U bogatom asortimanu iRobot nalaze se serija robotskih usisavača Roomba i serija robotskih perača podova Braava. Financijske prilike, zbog kojih je takav proizvod mnogima izvan ruke, do sada nisu dopuštale da si ga možemo priuštiti, no to ne znači da od sada ne možemo i to.

Ako ste možda pomislili kako zbog niže cijene robotski usisavača i perača podova iRobot imaju smanjenu kvalitetu, takvu pomisao odmah izbrišite, jer kvaliteta i dalje ostaje vrhunska.

Pogledajte video o Roomba i7+(i7558)

Upravo jedan od modela, Roomba 604, ima prihvatljivu cijenu, ali i vrhunskih performansi koje pruža. Kupovinom svog novog najboljeg prijatelja u jednom ćete dobiti vrhunskog robota s naprednom tehnologijom glave za čišćenje, sustavom čišćenja iAdapt, moderniziranim sabirnim košem AeroVac, sustavima Dirt Detect i ANTITANGLE, programom SPOT i drugima.

Model Roomba 604 Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Redovna cijena artikla je 2.399 Kn, akcijska cijena sada je 1.599 kn. Artikal je dostupan ekskluzivno na iRobot Hrvatska trgovinama.

Irobot u asortimanu ima i naprednije modele robotskih usisavača koji neki od njih imaju i slijedeče funkcije (iRobot HOME aplikaciju za upravljanje putem mobilnih telefona, čišćenje večih površina, spremnik za automatsko pražnjenje prašine, Antialergijski sustav koji hvata 99% alergena, peludi i plijesni, biranje prostora čišćenja,..).

Ali što rade robotski perači podova Braava i koje su im osnovne funkcije?

Prisjetimo se samo koliko se često dogodi da se nešto prolije a da toga nismo ni svjesni pa po kući odjednom viđamo fleke po podovima i promislimo ¨Joj, zar opet moram puniti tu kantu s vodom i prati taj pod iz dana u dan. iRobot tvrdi da to ne trebamo.

Braava 390t je robotski perač i čistač podova koji ima suhu ili vlažnu krpu za pranje ili brisanje svih tvrdih površina. Braava 390t se na takav način svakodnevno bori s prašinom i tvrdokornom prljavštinom na podovima naših domova, ureda. Pravi mali super junak. Jedino što nam preostaje je Braavi 390t osigurati posebno mjesto u domu, uredu kako bi uvijek bila spremna priskočiti u pomoć.

Model Braava 390t Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Više o proizvodu možete pogledati ovdje. Redovna cijena artikla je 2.199 Kn, akcijska cijena sada je 1.699 kn.

Želite li i vi imati čist dom, ured, čekaonicu,.. svaki dan, uštedjeti vrijeme i uložiti u nešto što će posao čišćenja obavljati umjesto vas? Nemojte propustiti priliku jer u periodu od 01.09. do 31.10.2020 Roomba 604 je na akciji s maloprodajnom cijenom od 1.599 kn, Roomba 976 (za veće površine) je na akciji s maloprodajnom cijenom od 3.799 kn i Braava 390t na akciji s cijenom od 1.699 kn. Svoj robotski usisavač ili robotski perač podova možete nabaviti na iRobot Hrvatska trgovinama:

Određene akcijske modele robotskih usisavača Roomba i perača podova Braava možete pronači i kod slijedečih ovlaštenih prodavatelja: Sancta Domenica, Emmezeta, Svijet Medija, Elipso, Harvey Norman, Links, eKupi, Bazzar. Požurite jer količine su ograničene!

Prilog je napravljen u produkciji tnative tima tportala u suradnji s Eurorobotom te u skladu s najvišim profesionalnim standardima.