KOMPLIKACIJE NA VIDIKU

Help, sviđa mi se frendica bivše cure!

08.04.2011 u 11:00

Bionic
Reading

Još dok ste hodali, za oko ti je zapela ona, frendica tvoje djevojke. Tome nisi toliko pridavao važnost, ali sada, kad si opet slobodan, srce ti jače zalupa kada je vidiš. Hm, što reći nego – problemi na vidiku!

Ovo je vrlo intrigantna situacija i evo zašto ćemo ti savjetovati da svoje osjećaje prema frendici bivše djevojke ipak zaboraviš:

Pripazi na reputaciju

Činjenica je da ljudi vole stavljati stvari u ladice, a ti bi mogao dospjeti u onu na kojoj piše: 'Izlazi s curinim frendicama!' Ti i tvoja bivša više niste zajedno, ali vjerojatno još uvijek živite u istom mjestu, možda idete u istu školu ili ćete čak pohađati isti faks. Svijet je selo, to jako dobro znamo, i sve se tajne vrlo brzo saznaju.

Pripazi na osvetu

Posebice ako si ti bio taj koji je nogirao svoju bivšu djevojku. Tko zna, možda ti njezina frendica i odgovori na flert, ali samo zato da ti se osveti u ime svoje prijateljice. Također, možda joj se isprva i svidiš, ali tvoja bivša može joj svašta ispričati o sebi, pa se opet sve skupa može pretvoriti u osvetu. Zvuči nisko? Hm, čovjek je sklon niskim potezima, posebice kada pati!

Pripazi na slomljeno srce

Ako si ti ostavio svoju bivšu curu, ona se sigurno još uvijek osjeća povrijeđeno. Može se osjećati povrijeđeno i ako te je sama nogirala, ali zbog nečeg neoprostivog što si joj učinio. Također, možda ste se sporazumno razišli i odlučili biti u što boljim prijateljskim odnosima. Kako bilo, ako kreneš hodati s njezinom frendicom, bit će joj to kao da joj dodaješ soli na ranu. Au, peče!

Pripazi na druge prilike

Kada se uhvatiš nečega što možda i ne bi trebao, energiju usmjeravaš u krivom smijeru i zbog toga propuštaš druge, bolje prilike. Stoga se osvrni oko sebe, možda ima puno boljih djevojaka i prilika nego što je to baš frendica tvoje bivše djevojke.

Pripazi na svoje srce

Ako si ti bio nogiran, a želiš biti s frendicom svoje bivše samo da bi bio bliže bivšoj – ovo je sasvim krivi razlog! Naime, osim što ćeš sigurno još više patiti, sigurno je da će i tvoja nova djevojka patiti kada jednom sazna zašto si se upleo u vezu s njom!

A evo kada ne trebaš zaboraviti svoje osjećaje:

-imate puno zajedničkih interesa (npr. košarka, kino, čitanje, bicikli itd.),
-smijete se istim stvarima,
-ni nakon nekoliko tjedana ne možeš je izbaciti iz misli,
-svaki puta kada je vidiš srce ti jače udara, a dlanovi ti se znoje.

Dakle, puno je razloga protiv hodanja s prijateljicom bivše djevojke. Ipak, na tebi je da odvagneš sve za i protiv i sam odlučiš želiš li se upustiti u sve to ili ne. Sretno!