lijepa i u 72.

Helen Mirren pokazala kako izgleda bez šminke, ali i otkrila probleme s nesigurnošću

07.03.2018 u 12:17

Bionic
Reading

Glumica Helen Mirren na svom je Instagram profilu objavila fotografiju na kojoj pozira bez šminke i otkrila kako je unatoč zavidnoj karijeri, brojnim obožavateljima i medijskim pohvalama na račun izgleda cijeli život imala problema s nesigurnošću

Britanska glumica Helen Mirren, unatoč bogatoj karijeri u Hollywoodu, nedavno je priznala kako je nekad bila jako nesigurna u sebe. 72-godišnja glumica je za The Daily Telegraph nedavno izjavila kako se 'cijeli svoj život suočavala s nesigurnošću, kao i sada na dnevnoj bazi'.

Slavna oskarovka je, čini se, nesigurnost ostavila postrani i odlučila širiti svijest o prirodnoj ženskoj ljepoti. Na svom Instagram profilu glumica je objavila fotografiju dan nakon održane dodjele Oscara. Iako se jednostavna haljina za crveni tepih nije pretjerano dojmila našeg Fashion Gurua, moramo priznati kako je glumičina ljepota neporeciva.

  • +5
Helen Mirren Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Na fotografiji koju je podijelila s obožavateljima glumica pozira bez trunke šminke, ponosno pokazujući svaku svoju boru na licu, a sama fotografija nastala je uoči priprema za Oscare.

Oscar night before

Objavu dijeli @ helenmirren

Glumica je za The Daily Telegraph također otkrila kako je postojalo 'toliko stvari koje nije voljela na svome tijelu' dok je bila pod svjetlima reflektora u kasnim 60-ima.

'Sjećam se da sam imala napadaje panike, ali ne u trenucima kada bi to možda i bilo očekivano', rekla je glumica koja se proslavila ulogom u filmu 'Doba dogovora' (Age of Consent) iz 1969. godine, u kojem se potpuno razgolitila.

'Nikad se nisam osjećala lijepo. Postoje ljudi koji su lijepi, a ja sam dovoljno objektivna da znam da se ne uklapam u tu kategoriju', dodala je Mirren koju je princ Charles 2003. proglasio članicom Reda britanskog imperija i otada nosi prefiks 'dama'.

'Za mene, još uvijek, moja nesigurnost ima više veze s umom i inteligencijom, nego s izgledom. Ne smatram se dovoljno pametnom ili smiješnom', izjavila je Mirren koja je 2006. osvojila oskara za najbolju glumicu u filmu 'Kraljica'.

  • +32
Sva lica Helen Mirren Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia