HRABRO IZDANJE

Helen Mirren kakvu dosad nismo vidjeli: Ni u osmom deseteljeću ne zazire od modnih i beauty iskoraka

04.10.2021 u 09:21

Bionic
Reading

Helen Mirren, 76-godišnja britanska glumica, utjelovljenje je elegancije te zbog svojih nadahnutih modnih izdanja samo skuplja komplimente

Sjedokosa filmska diva bila je bez sumnje jedna od najzapaženijih uzvanica modnog događanja poznate beauty kompanije L'Oréal Paris u Parizu te je za svoj neobičan look dobila pregršt pohvala.

Glumica koja je između ostalog briljirala u filmu 'Kraljica', u kojem je sjajno utjelovila kraljicu Elizabetu II, dobro je poznata po svojim glamuroznim izdanjima te vrlo rado krši uvriježena modna pravila koja se odnose na dame u zrelijoj dobi.

Svi pogledi bili su usmjereni na nju jer se za ovu prigodu odlučila za vrlo odvažnu kombinaciju u kojoj ju je bilo teško ne primijetiti.

  • +6
Helen Mirren Izvor: Profimedia / Autor: Laurent VU / Sipa Press / Profimedia

Vitka Britanka za ovu je prigodu nosila crni sako i hlače s diskretnim bijelim uzorkom, a ovaj stajling, koji kao da je stvoren za nju, upotpunila je statement platforma sandalama na petu.

Cool frizura i velike naušnice zaokružile su ovo nesvakidašnje izdanje slavne glumice koja ne bježi od stilskih iskoraka.

Helen je ovoga puta eksperimentirala šminkom: plijenila je poglede svojim dramatično našminkanim očima s puno crne olovke i sjenila.

Inače, ovo događanje nisu propustile ni mnoge poznate ljepotice, poput Amber Heard, Camile Cabello, Aishwarye Rai, Katherine Langford, Soo Joo Park, Leïle Bekhti, Liye Kebede, Lume Grothe...