BEŽ IZDANJE

Izabel Kovačić ponovno oduševljava elegancijom, a najviše pažnje privukla je kardiganom brenda fokusiranog na transparentnost

03.10.2021 u 19:59

Bionic
Reading

Nakon izleta u military vode, 28-godišnja osnivačica modnog brenda Lunilou vratila se eleganciji i još jednom potvrdila svoj istančani ukus za modu

Izabel Kovačić, supruga našeg nogometnog reprezentativca Matea Kovačića, ponovno je modno briljirala i objavama fotografija svog stajlinga na Instagramu izazvala val oduševljenja.

Osnivačica modnog brenda Lunilou u nedjelju je objavila fotografiju u elegantnom bež izdanju s hlačama 'na crtu' i naizgled vestici uredno zakopčanoj do grla.

Već i ovo izdanje, u kojem se Izabel poslužila malom optičkom varkom, izazvalo je oduševljenje njenih pratitelja koji, kao i uvijek, nisu sigurni oduševljava li ih više Izabelina ljepota ili njen besprijekoran stil.

A onda je Izabel objavila još jednu fotografiju iz koje je jasno da je pristojno zakopčana vesta zapravo kardigan 'rastrgnutih' rukava kakvi su ovoga ljeta bili pravi hit.

Stoga i ne čudi da je bež kardigan privukao najviše pažnje Izabelinih obožavatelja, a potpisuje ga modni brend Attire, kojemu je u fokusu transparentnost po pitanju eko proizvodnje, radne etike i cijene.

Izabel Kovačić Izvor: Profimedia / Autor: Pixxmixx/Pixathlon / Sipa Press / Profimedia

Tako uz kardigan s kojim je Izabela oduševila svoje obožavatelje, na web stranici brenda ističu da je u cijeni od 200 eura po kojoj ga oni prodaju (s uključenim porezom od 19 posto), cijena tkanine, eko pamuka porijekom iz Portugala, 8,15 eura, na pomoćne materijale utrošeno je 1,41 euro, na rad 41,92 eura te na prijevoz 1,96 eura.